FOTO/VIDEO Večer emocija i zabave – Nakon 30 godina okupili se djelatnici Kvarner Expressa @ Bregi

Sinoć su se prvi puta nakon 30 godina okupili kolegice i kolege iz nekadašnjeg giganta Kvarner Express Opatija…

Bregi – Djelatnici nekadašnjeg turističkog giganta i jednog od najpoznatijih gospodarskih simbola Opatijske Riviere, Kvarner Expressa, okupili su se jučer na prigodnom druženju održanom u restoranu Kinkela koji je inicirala Ines Ivašić.

– Bila je to vrlo emotivna večer sa sjećanjima na vrijeme kada su najbolji od najboljih radili u marketingu, prodajnim referadama, prometnom odjelu, brodovima, autobusnom parku, vodičkoj službi, transferima, u komercijali receptivnih poslova, u uredima na zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, u poslovnicama po gradovima i turističkim mjestima… Kvarner Express je bila najbolja receptivna agencija u bivšoj državi. Mladi su učili od starijih, stjecali su iskustva kroz sezone i paralelni rad uz školovanje. Dress code, bon ton, ljubaznost i visoka stručnost bila je odlika “Kveksovaca” bez obzira bili mornari, časnici na brodovima, vozači autobusa, vodiči, pratitelji, komercijalisti, referenti prodaje, dispečeri, mehaničari… Iz te su tvrtke nakon neprežaljenog raspada stasale mnogobrojne nove tvrtke i pojedinci kao poznati i priznati stručnjaci. Struka je ovdje bila i ostala ključna riječ. Hvala Ines Ivašić na inicijativi i organizaciji ovog okupljanja koje nas je “pogodilo u dušu”, napisao po završetku druženja Nedo Pinezić, istaknuti turistički djelatnik i jedan od sudionika susreta.

Kako nam je kazala Ines Kinkela, djelatnici su se okupljali i u proteklom periodu, ali u manjim skupnima – kolege iz kancelarija ili raznih odjeljenja, ali nikada nisu napravili veliko zajedničko druženje. Jučerašnji susret uz živu glazbu i tortu iznenađenja proteklo je uz evociranje uspomena iz radnih vremena, a kako je istaknuto svi se nadaju da će ovo druženje prerasti u tradiciju. Što je naš reporter snimio u Bregima provjerite u nastavku…

Večer Emocija I Zabave – Nakon 30 Godina Okupili Se Djelatnici Kvarner Expressa @ Bregi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!