FOTO/VIDEO Večer klasične glazbe uz Ronalda Brausa oduševila matuljsku publiku

Koncert za glazbene sladokusce okupio je publiku željnu drugačijeg glazbenog izričaja koja je imala prilike uživati u sjajnom i nadahnutom nastupu umjetnika.

Matulji – Izvrstan koncert Ronalda Brausa uz jednako tako sjajne glazbenike Anitu Primorac, Darjana Ivezića i Antuna Stašića imala je prilike poslušati matuljska publika u sklopu večeri posvećene klasičnoj glazbi.

Koncert za glazbene sladokusce okupio je publiku željnu drugačijeg glazbenog izričaja koja je imala prilike uživati u sjajnom i nadahnutom nastupu umjetnika. Svoje zadovoljstvo nastupom nisu skrivali ni organizatori iz Općine Matulji koji posebno istaknuli da je ‘publika uživala pjevajući svim srcem’.

Kako je protekla večer klasične glazbe u matuljskom Amfiteatru provjerite u priloženom video isječku te u fotogaleriji…

Također, u sklopu manifestacije Matuljske ljetne večeri ove nedjelje, 18. kolovoza s početkom u 20:30 sati održat će se filmska noć, a posjetitelj će moći pogledati dva filma.

Film Bohemian Rhapsody redatelja Bryana Singera otvorit će ovu filmsku večer. Bohemian Rhapsody je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers.

Sljedeći film je triler Crveni vrabac (Red Sparrow) redatelja Francisa Lawrencea koji je po programu u 22:45 sati. Radnja filma je temeljena na bestseleru New York Timesa, a odvija se u suvremenoj Rusiji te prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji. Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Ulaz na projekcije je slobodan.

Večer Klasične Glazbe Uz Ronalda Brausa Oduševila Matuljsku Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!