FOTO/VIDEO Vedran Ružić lovranskoj publici predstavio album ‘Libertin’

Kako je proteklo druženje uz Libertin provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Lovran – Suvremeni ples i jazz ispunili su prošle nedjelje lovransko Kino Sloboda u sklopu promocije novog albuma “Libertin” istaknutog jazz glazbenika Vedrana Ružića, koji je nastupio u pratnji Hrvoja Gallera (klavijature), Jake Kopača (saksofon) i Adriana Bernobića (bubanj) te suvremenih plesača Nastasje Štefanić, Karoline Šuše i Marka Kalca.

Libertin je konceRtualni projekt koji stavlja naglasak na spajanje umjetnosti – jazz glazbe i suvremenog plesa, a sastoji se od tri čina Postanak, Obiteljski san i Libertin, kroz koje se prikazuju tri pogleda na svijet, a  koncert je održan u sklopu mini turneje „Combining Arts Tour“.

Postanak govori o tome kako smo nastali, rasli i u jednom se trenutku počeli odvajati u vlastite krugove, Obiteljski san o tome kako su nas “zamišljali” roditelji, a Libertin o čovjeku koji se oslobodio tuđih snova, konkretno onih svoje obitelji. To je priča o slobodnom čovjeku koji je odlučio izaći iz okvira i postati umjetnik vlastita života.

– Inspiracija za „Libertina“ nastala je u fazi traganja za sobom i svojim izričajima. Nakon ispunjenog „Obiteljskog sna“ postali smo pobornici slobode, i na takvome putu nastao je „Libertin“, projekt koji opisuje odrastanje u traganju za upoznavanjem vlastite dubine postojanja, istaknuo je Ružić.

Kako je proteklo druženje uz Libertin provjerite u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Vedran Ružić Lovranskoj Publici Predstavio Album ‘Libertin’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank