FOTO, VIDEO Velika fešta na Gatu Karoline Riječke – Hrvatska ‘potopila’ Argentinu @ Rijeka

Pjesma, pljesak i baklje ispratile su hrvatske reprezentativce nakon velike pobjede protiv Argentine u drugom kolu grupne faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Video prilog s Rive i veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Rijeka – Sjajna atmosfera vladala je tijekom čitave večeri na Gatu Karoline Riječke koju je okupirala vojska navijača u crveno-bijelim kockicama, a erupcija zadovoljstva i velika fešta uslijedila je nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Pjesma, pljesak i baklje ispratile su hrvatske reprezentativce nakon velike pobjede protiv Argentine u drugom kolu grupne faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Navijače je prvo u trans bacio Ante Rebiću u 51 minuti. Zatim je slijedila ‘bomba’ Luke Modrića nakon koje je riva eruptirala, da bi veliku pobjedu potvrdio Ivan Rakitić čime je Hrvatska osigurala prolaz u daljnju fazu natjecanja. Hrvatska je u svih 90 minuta igre bila bolja i konkretnija ekipa koja je imala želju, plan i viziju kako doći do pobjede. S druge strane Messi i društvo još su jednom pokazali da su skupina odličnih igrača, ali da nisu momčad.

No, nije se samo feštalo na gatu gdje je za zabavu bila zadužena ekipa tria Cukar & caffe, već i po brojnim riječkim kafićima, a što je sve snimio naš fotoreporter pogledajte u nastavku teksta

N. C. / PodUčkun.net
Foto, video: Marin Ružić

error: Content is protected !!