FOTO/VIDEO Velikom bakljadom proslavljen prvijenac – Armada Opatija izradila grafit posvećen svojoj najvećoj ljubavi

Završetak izrade murala Armada Opatija obilježen je velikom bakljadom. Radnu atmosferu i bakljadu pogledajte u dva video priloga i velikoj fotogaleriji u nastavku…

Opatija – Potporni zid na Novoj cesti, neposredno nakon 40 boxa od danas krasi mural veliki Armada Opatija, zahvaljujući entuzijazmu i upornosti ekipice s pozicije D3 na Zapadnoj tribini.

Kako su sami istaknuli od ideje do realizacije protekle su četiri godine mukotrpnog prikupljanja dozvola, razgovora i dogovora da bi u Opatiji osvanuo prvi grafit Armade. Veliki mural osim natpisa Armada Opatija ima i nekoliko detalja koji su postali simboli opatijskih navijača.

 

Mural otvara posveta Tomislavu Niklu, nakon koje slijedi putokaz prema Kantridi te oznaka D3 tj. njihova pozicija na zapadnoj tribini. Narančasti autobus linije 32 bio je prijevozno sredstvo s kojim se najčešće išlo na tekme. Sredinu natpisa krasi kip djevojke s galebom, dok mural zatvara Zastava 750, odnosno popularni Fićo s kojim su išli na prva gostovanja te sportska srijeda, sinonim za njihova druženja već desetljećima.

Uz pomoć ekipe s kojima pohodi tekme za grafit je zaslužan Mauro, a prema najavama ovo je tek početak i u planu je ‘napraviti više grafita po Opatiji nego što ih ima trenutno u Lovranu’. Za kraj dodajmo da se uskoro na trafostanici na Tošini kreće s izradom murala posvećenog Goranu Brajkoviću.

Završetak izrade murala Armada Opatija obilježen je velikom bakljadom. Radnu atmosferu i bakljadu pogledajte u dva video priloga i velikoj fotogaleriji u nastavku…

Velikom Bakljadom Proslavljen Prvijenac – Armada Opatija Izradila Grafit Posvećen Svojoj Najvećoj Ljubavi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net