FOTO/VIDEO: Veselo i zabavno bilo je sinoć na tradicionalnom maškaranom tancu Pusnog društva Toronjera Lovran

Maškarana zbivanja u Lovranu danas će doživjeti svoj vrhunac. Od 14 sati središtem grada proći će velika međunarodna karnevalska povorka, 52. po redu, na kojoj će se predstaviti 46 grupa s 3.200 sudionika.

Lovran – Veselo i zabavno, kako i priliči zabavi pod maskama, bilo je sinoć na tradicionalnom tancu Pusnog društva Toronjera, održanom u lovranskom kinu. Ljubitelje maškara, pusne užance i svega što prati te lijepe običaje „petog godišnjeg doba“, koji su se u okupili u lovranskom „domu kulture“, zabavljao je „počasni Lovranac“ Duško Jeličić Dule i njegova Bonaca. Posebna atrakcija bio je dolazak Opatijskih latarića koji su svojim performansom podignuli atmosferu za što su bili nagrađeni od strane organizatora s prigodnim darom.

Maškarana zbivanja u Lovranu danas će doživjeti svoj vrhunac. Od 14 sati središtem grada proći će velika međunarodna karnevalska povorka, 52. po redu, na kojoj će se predstaviti 46 grupa s 3.200 sudionika. Program će voditi Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić „iz ptičje perspektive“, odnosno košare podignute nad prometnicu u centru Lovrana te Zvjezdana Klobučar Filčić kod hotela Lovran, a za dobru zabavu nakon završetka povorke pobrinut će se grupa Dellboys.

Kako je izgledao jučerašnji maškarani tanac uz Duleta i Bonacu, provjerite u našoj fotogaleriji.

Veselo I Zabavno Bilo Je Sinoć Na Tradicionalnom Maškaranom Tancu Pusnog Društva Toronjera Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!