FOTO/VIDEO Veterani Opatije osvojili 18. Memorijalni nogometni turnir ‘Miloš Dujmović’ @ Mune

Kako je proteklo jučerašnje izdanje turnira provjerite u velikoj fotogaleriji i video prilogu…

Mune – U čast Miloša Dujmovića, jedinog poginulog branitelja s područja općine Matulji, jučer je 18. put zaredom održan memorijalni nogometni turnir. Obilježavanje je započelo u jutarnjim satima kada je delegacija NK Matulji te predstavnika općine položila cvijeće i zapalila svijeće na grobu pokojnog Dujmovića te posjetila obitelj.

Poslijepodnevni sati donijeli su zanimljive nogometne susrete u kojima su snage odmjerile veteranske ekipa s područja Liburnije. Pozivu organizatora, na čelu s Aleksandrom Šnelerom, odazvali su se veterani NK Opatija, NK Draga, NK Lovran i domaćini iz NK Matulji koji su igrali po idealnom vremenu te na sjajnom travnjaku sportskog centra Crikvena Draga.

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja je ekipa NK Opatija, koja je u finalnom susretu pobijedila ekipu Lovrana. U borbi za treće mjesto veterani Matulja bili su uspješniji od ekipe Drage. Po završetku susreta održana je podjela pehara i medalja uz prigodne zahvale organizatora, a druženje je nastavljeno u klupskim prostorijama.

– Nadam se da će se ova tradicija nastaviti i naredne godine te da ćemo od Drage do Mun biti dobri prijatelji i sjećati se našeg Miloša. Hvala svima koji su pomogli da se ovo realizira te općini Matulji na pokroviteljstvu, istaknuo je Šneler prilikom zatvaranja turnira.

Kako je proteklo jučerašnje izdanje turnira provjerite u velikoj fotogaleriji i video prilogu…

Veterani Opatije Osvojili 18. Memorijalni Nogometni Turnir ‘Miloš Dujmović’ @ Mune

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!