FOTO/VIDEO Više od 90 izlagača predstavlja se na sajmu opreme za hotele, apartmane i restorane HoReCa Adria @ Opatija

Izlagački program obuhvaća tehnologiju i softverska rješenja, hranu, piće i slastičarstvo, namještaj, dekore i opremu za uređenje, sitan inventar i potrošni materijal, te opremu za profesionalne kuhinje i ugostiteljski program. Kako je proteklo otvorenje provjerite u našoj velikoj fotogaleriji i video prilogu…

Opatija – U sportskoj dvorani Marino Cvetković jučer je započeo sajam HoReCa Adria na kojem 90 pomno odabranih izlagača predstavlja najnoviju opremu, tehnologije i usluge za hotele, restorane i apartmane.

U proteklih pet godina, sajam HoReCa Adria odabranim se izlagačkim programom i specijaliziranim konceptom profilirao kao mjesto na kojem započinje priprema nove turističke sezone i to za brojne turističke djelatnike ne samo iz Istre i Kvarnera, već i iz cijele Hrvatske.

– Ove godine na sajmu nastupa više od 90 izlagača iz Hrvatske i Europe koji predstavljaju vodeće brendove u segmentu opremanja hotela, vila, apartmana, kuća za odmor te restorana i ugostiteljskih objekata. Posjetitelji na sajmu mogu vidjeti više od 3.000 različitih artikala, a čak 30 proizvoda premijerno je predstavljeno hrvatskoj javnosti. Pripremili smo i tematske edukacije, bit će tu i odličan networking te vjerujemo da ćemo kvalitetno povezati sektor turizma s poslovnim partnerima, rekao je direktor sajma HoReCa Adria Adriano Požarić.

Termin sajma neposredno nakon turističke sezone dok su dojmovi još uvijek svježi pokazao se optimalnim za turističke djelatnike koji već sada promišljaju o ulaganjima i podizanju kvalitete.

– Iza nas je jedna izazovna turistička sezona koja je pokazala koliko je važna kvaliteta turističkih objekata i to u svakom segmentu – od opreme uređenja do kvalitete usluge. Tome smo prilagodili i izlagački program, kako bi posjetitelji zaista mogli za svoje objekte pronaći ono najbolje, dodao je Požarić.

Izlagački program obuhvaća tehnologiju i softverska rješenja, hranu, piće i slastičarstvo, namještaj, dekore i opremu za uređenje, sitan inventar i potrošni materijal, te opremu za profesionalne kuhinje i ugostiteljski program.

Prvoga dana sajma održan je i HoReCa Adria Masterclass odnosno sjajni Tuna cutting Masterclass i Sushi Masterclass. Svježa tuna došla je iz Kali tune, a japanski cutting master Okado Nabuhito na HoReCa Adriu stigao je iz Tokija te obradio tunu prema japanskoj praksi. Tijekom obrade bio je pojašnjen svaki pojedini korak, definirane različite vrste mesa tune i jela za koja se koriste. Paralelno s rezanjem tune održan je Sushi Masterclass kojeg je održao mladi zagrebački chef Boris Golubić.

Sajam HoReCa Adria je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednome mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Kvarnera.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.horecaadria.com, a isti će trajati do 26. listopada. Radno vrijeme sajma sutra je od 10 do 18 sati, dok će u subotu biti otvoren do 17 sati.

Više Od 90 Izlagača Predstavlja Se Na Sajmu Opreme Za Hotele, Apartmane I Restorane HoReCa Adria @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!