FOTO, VIDEO: Vološćanska noć 2013.- Koktelsi rasplesali Volosko

voloscanska_noc_koktelsi_2013 (23)

Spomenimo da su atmosferu dodatno zagrijali članovi Armade, poneseni velikom pobjedom NK Rijeke, koji su pohodili Volosko u velikom broju – neki kopnom, neki morem. Veliku fotogaleriju i video isječak pogledajte u nastavku teksta.

Volosko – Tradicionalna Vološćanska noć u organizaciji udruge “Zijat, sost, tancat i pit” i vijeća Mjesnog odbora Volosko održana je sinoć.

Kukanja @ Volosko

Kukanja @ Volosko

Veliki broj posjetitelja koji su pohodili Volosko nisu ostali zakinuti za veseli tulum i ugodno druženje na friškoj tramuntani. Pjesma, ples i veselje odzvanjali su duž svakog kutka te nakratko unijeli živost u uspavano Volosko. Za veselu atmosferu bili su zaduženi Koktelsi, koji su se tri puta vraćali na binu, dok je u pauzi glazbu birao DJ Ildo.

Spomenimo da su atmosferu dodatno zagrijali članovi Armade, poneseni velikom pobjedom NK Rijeke, koji su pohodili Volosko u velikom broju – neki kopnom, neki morem. Osim tuluma, pod voditeljskom paskom Valerija Benčića Valeta održana je i Kukanja, puzanje po nauljenom palu po pršut, a spretni natjecatelji kući su ponijeli vrijedne nagrade. Poseban program izvele su članice Zumbe, koje su nastupile na platou, ali i na brodu. Posebnu pokaznu vatrogasnu vježbu izveli su mališani DVD Opatija, dok je najavljeni turnir konopaša odgođen u posljednji trenutak.

[nggallery id=858]

[nggallery id=861]

Liburnija.net TV – Vološćanska noć 2013. Koktelsi i Armada @ Volosko

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Tomislav Zemanek, Liburnija.net
Video: Liburnija.net

error: Content is protected !!