Pust 2014. – FOTO, VIDEO: Vrhunska pusna fešta u režiji Koktelsa i Je-Beni benda @ Maškarani centar Permani

Koktelsi

Koktelsi

Nešto više od tisuću veselih maškara uživalo je u vrhunskom štimungu kojega su pripremili Koktelsi i Je-Beni band, dok je voditeljski dio posla besprijekorno odradio Valerio Benčić Vale. Djelić atmosfere možete pogledati u našoj velikojjjjjjjjjjj foto-galeriji, dok video isječak donosimo uskoro.

Valerio Benčić Vale i zečevi...

Valerio Benčić Vale i zečevi…

Permani – Maškarani centar Permani sinoć je bio središte maškaranog svijeta na Kvarneru. Nešto više od tisuću veselih maškara uživalo je u vrhunskom štimungu kojega su pripremili Koktelsi i Je-Beni band, dok je voditeljski dio posla besprijekorno odradio Valerio Benčić Vale.

Pusni hitovi u kombinaciji s pop, latino i funk uspješnicama držali su prepunu salu Doma Permani u konstanto veselom i brzom ritmu, a bogata ugostiteljska ponuda pojačana ekipom iz fast fooda Buddy prema viđenom zadovoljila je sve posjetitelje.

– Prvo smo oprli maškare u Crikvenici, na Antonju smo bili na Cresu, a sad smo oprli i naš pust. Stvarno smo kuntetni aš je se kade smo sopli bilo krcato, a na Orlec je prišla kurijera maškar z Lošinja, va Permani kurijera maškar z Čepić polja i Šušnjevice. Drugu subotu opet ćemo sost pul Permani pa pozivan si judi da nan se pridruže i vesele se z nami, rekal nan je Nikola Peršić iz Koktelsi.

Na prvu je se jasno!!!!

Na prvu je se jasno!!!!

Kako užanca nalaže najbolje maskirani pojedinac, par i grupa dobili su bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori.

Sulejman, kozmonaut i meduza bile su najbolje pojedinačne maske, dok su najbolje maskirani parovi bili zeleni Shrekovi, pračovjeci i obožavateljice Koktelsa. Za najljepše grupne maske proglašeni su Hugh Hefner i njegove zečice, trbušne plesačice i velika grupa Super Maria iz Šušnjevice.

Zadovoljni komentari posjetitelja i odličan tulum najbolja su pozivnica za slijedeći vikend kada će se održati repriza otvorenja.

Djelić atmosfere možete pogledati u našoj velikojjjjjjjjjjj foto-galeriji, dok video isječak donosimo uskoro.

PodUčkun.net TV – Koktelsi – Otvorenje maškaranog centra Permani

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto, video: PodUčkun.net

error: Content is protected !!