FOTO/VIDEO Započelo Prvenstvo Hrvatske u jedrenju na dasci – Volosko Open 2020. u disciplini slalom

Pobjedu u velikom finalu prve eliminacije u muškoj konkurenciji uvjerljivo je odnio Enrico Marotti CRO 401, a u ženskoj Vedrana Brnčić CRO 134…

Volosko – Prvenstvo Hrvatske u jedrenju na dasci krenulo je jučer startom prve eliminacije. Ukupno je sudjelovao 21 natjecatelj, od toga četiri žene. Natjecatelji su pristigli iz svih krajeva Hrvatske – od Bola, Splita i Zagreba do lokalnih snaga iz Rijeke i Opatije.

– Tramontana je puhala jačinom od 11 do 16 čvorova, a ukupno se odvozilo šest plovova, sa zadnjim startom u 7:15 sati. Pobjedu u velikom finalu prve eliminacije uvjerljivo je odnio Enrico Marotti CRO 401, dok je drugo mjesto zauzeo Marko Sekulić CRO 133, a treće Matko Jovanović CRO 90. U malome finalu natjecale su se djevojke skupa s muškim dijelom. Žene su se zasebno bodovale. Prvo mjesto zauzela je Vedrana Brnčić CRO 134, drugo mjesto Lara Bulić CRO 14, treće mjesto Nika Cuculić CRO 481 i četvrto Sara Franjul CRO 76. Drugu eliminaciju odvozile su prva i druga grupa, a današnji dan nastavljamo s velikim i malim finalom. Nakon toga slijedi treća eliminacija. Današnji start je predviđen za 6:15 sati, prognoza je dobra i očekuje se nešto više odvoženih plovova nego danas, poručili su organizatori iz DSNM-a Volosko.

Započelo Prvenstvo Hrvatske U Jedrenju Na Dasci – Volosko Open 2020. U Disciplini Slalom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!