FOTO: Vikend ispunjen plesom u organizaciji Mažoretkinja grada Opatije

plesni vikend opatija open mažoretkinje 2017 (2)

Nedjelja je okupila 14 timova koji su se natjecali na turniru mažoretkinja i plesača Opatija Open 2017. na kojem su nastupile sljedeće ekipe – Opatija, Halubajke, Halubajske mažoretkinje, Twirling Klub Viškovo, PK Fiume, Mažoretkinje- Tar, Višnjan, Zagreb, Senj, Lupoglav, Žminj, Delnice, Vrsar i Chikaz Rijeka. Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

plesni vikend opatija open mažoretkinje 2017 (1)

Opatija – Sportska dvorana Marino Cvetković nedavno je ugostila plesni vikend koji je svoj vrhunac dosegnuo u nedjelju, kada je održan veliki mažori turnir Opatija Open 2017.

Plesni vikend otvoren je u petak međunarodnim seminarom za trenere i mažoretkinje. Dan kasnije održan je ispit za međunarodnu trenersku licencu (International association of majorette) pred sportskom komisijom hrvatskih trenera i sudaca te predsjedništva svjetske asocijacije koju su činile Eva Gogolak i Addrien Balogh. A trenersku licencu od subote imaju Kristina Vlastelin, Paola Kalčić i Sara Gašparić.

plesni vikend opatija open mažoretkinje 2017 (5)

Nedjelja je okupila 14 timova koji su se natjecali na turniru mažoretkinja i plesača Opatija Open 2017. na kojem su nastupile sljedeće ekipe – Opatija, Halubajke, Halubajske mažoretkinje, Twirling Klub Viškovo, PK Fiume, Mažoretkinje- Tar, Višnjan, Zagreb, Senj, Lupoglav, Žminj, Delnice, Vrsar i Chikaz Rijeka.

Natjecanje su organizirale i realizirale Mažoretkinje Grada Opatije u suradnji s Plesnom udrugom Kvarnera i Istre te Svjetskom asocijacijom mažoretkinja, a organizatorice se zahvaljuju gradu Opatiji, TZ grada Opatije, direktoru i djelatnicima sportske dvorane Marino Cvetković, Restoranu Bianco & Nero, roditeljima, bivšim članicama Opatijskih mažoretkinja i svima koji su pomogli u organizaciji uz napomenu da je dogovoreno održavanje međunarodnog natjecanja mažoret plesa krajem kolovoza pod nazivom Kamelija fest. Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

plesni vikend opatija open mažoretkinje 2017 (4)

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net