FOTO: Više od tisuću i pol pasa predstavljeno na velikoj međunarodnoj izložbi CACIB 2016 @ Rijeka

izlozba_pasa_rijeka_2016

Najbrojniji su među izloženim psima bili francuski buldozi i čiuvave, ali na izložbi su predstavljene i neke rijetke pasmine kao što su ridgeback, čehoslovački vučjak, japanski čin, vučji špic, tibetski mastif, fila brasileiro ili galvo espagnol. Nekoliko fotografija koje smo snimili na izložbi pogledajte na ovom linku

izlozba_pasa_rijeka_2016_1

Rijeka – Više od tisuću i pol dlakavih čupavaca sudjelovalo je na međunarodnoj izložbi pas CACIB koja je tijekom protekla dva dana održana u Rijeci. Čak 150 pasmina iz više od dvadeset zemalja predstavljeno je na izložbi koja se drugu godinu zaredom održava u Rijeci, i koja je privukla uistinu velik broj ljubitelja pasa.

Najbrojniji su među izloženim psima bili francuski buldozi i čiuvave, ali na izložbi su predstavljene i neke rijetke pasmine kao što su ridgeback, čehoslovački vučjak, japanski čin, vučji špic, tibetski mastif, fila brasileiro ili galvo espagnol.

Sve njih uhvatilo je naše oko kamere, pa dojmove naših reportera s ovog značajnog događanja možete provjeriti u velikoj foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!