FOTO: VK Grbavci osvojili prvi turnir ‘Divlja liga’ @ Volosko

Nakon duge borbe prvo mjesto su osvojili VK Grbavci, drugi su bili VK Oluja, treći VK Kvarner Express ’84 dok su na četvrto mjesto se smjestili VK Vološćani pešekani. Veliku fotogaleriju možete pogledati u nastavku teksta.

Volosko – VK Grbavci ušli su povijest osvojivši prvu Divlju ligu u Voloskom, jer ipak se prvi pamte. Sve se odigralo prošle subote između VK Kvarner Express ’84, VK Vološćanski Pešekani, VK Vavek žedni, ŽVK Primorje, VK Marendari, VK Grbavci, VK Pešekani i VK Oluja koji su se borili do ranih večernjih sati za prestižno prvo mjesto. Za najboljeg igrača proglašen je Robert Šuša, a za najboljeg strijelca, Dean Pupovac, ne manje bitnu nagradu osvojili su i članovi VK Vavek Žedni koji su bili ‘Najtrjeznija ekipa’. Plivalište u Voloskom je po tko zna koji put ugostilo vrhunske vaterpoliste, kako aktivne tako i amatere te još jednom pokazalo koliko je povezanost između ovog malog primorskog gradića i vaterpola.

– Prezadovoljni smo s današnjim danom. Ekipe su bile na izuzetno viskom sportskom nivou, vodila se velika bitka za svaki postignuti gol. Atmosfera je bila odlična i vjerujem da će dogodine biti još bolje, poručio je organizator Tin Žulić.

Turnir je sudio Denis Juraga, a glavni komentator je bio duhoviti Dorian Čudina, a upravo navedeni dvojac ovaj turnir uspješno su doveli do kraja. Nakon duge borbe prvo mjesto su osvojili VK Grbavci, drugi su bili VK Oluja, treći VK Kvarner Express ’84 dok su na četvrto mjesto se smjestili VK Vološćani pešekani. Uz dobru glazbu, ponudu ića i pića Volosko je dobilo još jednu vrhunsku zabavu s naglaskom na onaj sportski dio.

Turnir se održao pod sponzorstvom pizzerie ”Moho”, dućana Trophy Point, Bistro pizzerie ”051”, caffe bara ”Surf” i Limarije ”Gival”.

[nggallery id=358]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: Sarah Radulovich

error: Content is protected !!