FOTO: Vološćanska noć privukla veliki broj posjetitelja – veselje uz Koktelse trajalo do jutra

voloscanska_noc_2016_koktelsi_jadranski_susreti_kukanja_1_01_01

Tradicionalna kukanja privukla je veliku pozornost mnogobrojnih posjetitelja, a najspretniji natjecatelji, koji su uspjeli osvojit ‘vrh namašćenog pala’, zasladili su se bogatim nagradama. Kako je protekla ovogodišnja Vološćanska noć provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

voloscanska_noc_2016_koktelsi_jadranski_susreti_kukanja_4_01_01

Volosko – Najluđa ribarksa fešta na opatijskoj rivijeri sinoć je opravdala svoj epitet koji drži već desetljećima, a nakon nekoliko godina ponovo se okupio respektabilan broj posjetitelja za današnje prilike.

Zabavne igre na moru tj. ekipno odmjeravanje snaga na kopnu i u moru uz finalnu igru “potezanje špaga va more” otvorile su jučerašnji program.

Skakanje u vrećama, pivski izdržaj, gusjenica, utrka na luftmadracima, čišćenje kumpira u moru i leteći vaterpolo kategorije su u kojima se natjecalo pet ekipa – Pikaču, Ča je tu je, Siti i pijani, Kažin te Spartanci.

Nastavak programa pripao je mališanima iz DND-a Matulji koji su pokazali svu raskoš svog talenta, nakon kojeg je došla na red predstava “Omađijaj me” koju je predstavio iluzionist Andrej Škedel te kratki koncert za ovu priliku Magic Cock Rock tria.

voloscanska_noc_2016_koktelsi_jadranski_susreti_kukanja_2_01_01

Uvertiru u izvrstan nastup Koktelsa napravile su članice ženske klape Volosko koje su se predstavile s polusatnim repertoarom.

Koktelsi su u dva seta ponovo pokazali da su pravi majstori za napravit feštu, a puni vaterpolo plato, mali mul i cesta ispod Ivke bila je pod opsadom publike.

Tradicionalna kukanja privukla je veliku pozornost mnogobrojnih posjetitelja, a najspretniji natjecatelji, koji su uspjeli osvojit ‘vrh namašćenog pala’, zasladili su se bogatim nagradama. Ovogodišnju feštu obilježila je i bogata ugostiteljska ponuda te vela padela s pedoćima na buzaru…

Kako je protekla ovogodišnja Vološćanska noć provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

zenska_klapa_volosko_2016

voloscanska_noc_2016_koktelsi_jadranski_susreti_kukanja_6_01_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!