FOTO Volosko sup open 2018 – Rekordan odaziv natjecatelja obilježio treće izdanje manifestacije

Fotogaleriju s jučerašnjeg natjecanja pogledajte na ovom linku

Volosko – Treću godinu zaredom jučer je održano natjecanje u sve popularnijem SUP-u (Stand Up paddling) odnosno veslanju na dasci. Pozivu organizatora, na natjecanje Volosko Sup Open 2018 odazvalo se 53 natjecatelja iz Italije, Slovenije i Hrvatske koji su veslali u tri kategorije na ruti Mali mul – Črnikovica – Borba.

U najprestižnijoj elite kategoriji u ženskoj konkurenciji slavila je Nataša Srdoč, drugo mjesto osvojila je Letizia Reggio iz Italije, a treće Vanja Matjaž iz Slovenije. Talijan Andrea Zaves slavio je u muškoj konkurenciji, drugo mjesto osvojio je Marko Hauc (Slovenija), a treće Willy Reggio (Italija). Andrej Matacin bio je najbrži u kategoriji Fun, drugo mjesto osvojio je Željko Jerneić, a treće Vito Simčić.

Valentina Legac bila je najbolja natjecateljica u ženskoj konkurenciji, Karla Večerina plasirala se na drugo mjesto, a Ana Bosak Veršić na treće. U juniorskoj konkurenciji slavio je Leon Novinc,. drugo mjesto osvojio je Damian Gardašanić , a treće Fabian Gardašanić dok je najbolja juniorka bila Noa Pahlić.

– Unatoč najavama ne baš najboljih vremenskih uvjeta ovogodišnje treće po redu izdanje VOLOSKO SUP OPEN 2018 do sada je najbrojnije po broju prijavljenih natjecatelja što nas kao organizatore posebno veseli, a iz čega se može zaključiti da natjecatelji prepoznaju dobru organizaciju, podneblje pogodno za vožnju SUP-om te da se radi o sportu koji iz godine u godinu ima sve više poklonika, poručili su organizatori iz DSNM-a Volosko.

Fotogaleriju s jučerašnjeg natjecanja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!