FOTO: Vrag je stigao na Ljetnu – Riccardo Staraj i Midnight Blues Band predstavili album Devil in Love @ Opatija

riccardo_staraj_devil_in_love_2015_ljetna_pozornica_2

Stoga je dvosatni program uglavnom bio posvećen novim pjesmama, uz izvedbu pokoje uspješnice s prva dva albuma, a glazbu izvrsnog benda sačinjenog od iskusnih glazbenih imena te ”poetsko režanje” Staraja vizualnim artom na platnu Ljetne popratio je Marin Aničić. Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

riccardo_staraj_devil_in_love_2015_ljetna_pozornica_1

Opatija – Zaljubljeni vrag, odnosno ”Devil in Love” pojavio se u srijedu navečer pred nekoliko stotina ljudi na maloj sceni Ljetne pozornice, te ih ”bacio u trans” svojom ekstatičnom mješavinom instrumentalno-vokalne buke i halucinogenih vizualnih ”igrarija”.

Naravno, radilo se o premijeri novog albuma Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda upravo pod nazivom ”Devil in Love”, na kojoj je prikazan i spot za pjesmu ”Midnight Man” s toga albuma.

riccardo_staraj_devil_in_love_2015_ljetna_pozornica

Treći je to album draškog pjesnika koji je 2012. godine ”ušao” u glazbene vode interpretirajući svoje stihove na vrlo osobit ekspresivan način na podlozi bluesa, rocka i jazza.

Stoga je dvosatni program uglavnom bio posvećen novim pjesmama, uz izvedbu pokoje uspješnice s prva dva albuma, a glazbu izvrsnog benda sačinjenog od iskusnih glazbenih imena te ”poetsko režanje” Staraja vizualnim artom na platnu Ljetne popratio je Marin Aničić.

Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

riccardo_staraj_devil_in_love_2015_ljetna_pozornica_3

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!