FOTO: Vrijeme se ‘kvari’, sutra opet snijeg? @ Liburnija

Jaka bura danas je ponovo stvarala probleme u prometu, a njezina jačina najbolje se očitovala u prevrnutoj jedrilici na Opatijskom mulu. Naime, prema riječima očevidaca noćas je jaka bura prevrnula jedrilicu koja je bila smještena na kavaletima, te prouzročila veću materijalnu štetu.

Opatija, Matulji, Kastav, Lovran, Mošćenička Draga – Prema najavama prognostičara za sutra, od sredine dana ponovo nas očekuje kiša te mjestimice snijeg.

U Primorju i Istri ujutro postupna naoblaka. Od sredine dana kiša, mjestimice i snijeg, a navečer postupno razvedravanje. Vjetar slab ili umjeren, uglavnom sjevernih i istočnih, a navečer sjevernih smjerova. Na dijelu područja prolazno će okrenuti na južne smjerove, pa će u Kvarneriću biti i umjereno jakog juga. More malo ili umjereno valovito. Ujutro vrlo hladno; temperatura u unutrašnjosti od -14 do -8, na Jadranu između -3 i 3. Danju malo toplije, u unutrašnjosti od -4 do 1, na Jadranu između 4 i 10 stupnjeva.

Jaka bura danas je ponovo stvarala probleme u prometu, a njezina jačina najbolje se očitovala u prevrnutoj jedrilici na Opatijskom mulu. Naime, prema riječima očevidaca noćas je jaka bura prevrnula jedrilicu koja je bila smještena na kavaletima, te prouzročila veću materijalnu štetu. Fotki nažalost nemamo, no ovaj vikend završiti ćemo s objavom još jedne fotogalerije koja je snimljena u gornjim krajevima. Naša stalna suradnica nije odoljela zanimljivim snježnim prizorima koji su joj privukli pažnju te je odlučila s nama podijeliti još jednu fotogaleriju.

[nggallery id=519]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Iva Grbac

error: Content is protected !!