FOTO: Vrući kubanski ritmovi, atraktivne hostese i bogate nagrade obilježile prvo mjesečno izvlačenje u automat klubu Wettpunkt Picasso

Podsjetimo, 28. kolovoza u automat klub Wettpunkt Picasso na 5. katu Tower Centra Rijeka krenula je zlatna groznica koja će trajati do 2. prosinca 2017., a kako je prošao prvi mjesečni party provjerite u fotogaleriji na ovom linku

Rijeka – Prošle subote, u automat klubu Wettpunkt Picasso, na 5. katu Tower Centra Rijeka, održano je prvo mjesečno izvlačenje i atraktivan Cuba party. Brojne uzvanike i posjetitelje dočekalo je puno zabave i plesa uz ritmove pravog kubanskog banda, atraktivne hostese te obilje hrane i pića. Također, održano je prvo mjesečno izvlačenje, a 13 sretnih dobitnika ponijelo je kući vrijedne nagrade.

Podsjetimo, 28. kolovoza u automat klub Wettpunkt Picasso na 5. katu Tower Centra Rijeka krenula je zlatna groznica koja će trajati do 2. prosinca 2017.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri je vrlo jednostavan, svojih 50 kuna zamijenite za listić za igru na automatima u istoj vrijednosti (s njim možete osvojiti pozamašan dobitak ili jedan od jackpotova koji padaju svakodnevno) i dobit će te kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svakoga tjedna možete dobiti samo jedan kupon tako da je maksimalni broj kupona za svakog sudionika nagradne igre 14. Jednom ubačeni kupon sudjeluje u svim tjednim, mjesečnim te u finalnom izvlačenju. Više detalja pogledajte u pravilima nagradne igre možete saznati na ovom linku, poručili su iz automat kluba Wettpunkt Picasso.

Kako je prošao prvi mjesečni party provjerite u fotogaleriji na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!