FOTO VS Mareta u društvu brojnih gostiju nastupila za domaću i stranu publiku

Druženje s kulturom se nastavlja već ovog vikenda kada je na rasporedu manifestacija Italia in Arte e Cultura koja će tijekom tri dana trajanja u fokus staviti talijanske umjetnike.

Mošćenička Draga – Zborsko pjevanje bilo je u fokusu nedavnog koncerta u organizaciji Vokalnog sastava Mareta iz Drage.

Tom prilikom na draškoj rivi ugostili su prijatelje i kolege iz Lovrana, Klane, Bakra i Viškova koji također već desetljećima u okviru svojih kulturno umjetničkih društva njeguju ovaj glazbeni izričaj. Pjesma je ispunila drašku noć emocijama sudionika koncerta, ali i publike, koja je pozorno slušala sve zborove koji su nastupili te večeri i svakog nagradila oduševljenim aplauzima.

No, druženje s kulturom se nastavlja već ovog vikenda kada je na rasporedu manifestacija Italia in Arte e Cultura koja će tijekom tri dana trajanja u fokus staviti talijanske umjetnike.

Čast da otvori manifestaciju pripala je slikaru Fabiu Colussiu koji će se predstaviti izložbom pod nazivom ‘Slikar Jadrana’. Otvorenje izložbe zakazano je za 15. kolovoza s početkom u 18:30 sati u galeriji Cisterna. Dan kasnije, 16. kolovoza na rasporedu je Vasco Rossi tribute band koji će predstaviti sjajan autorski rad ovog izvrsnog talijanskog kantautora koji je do sada objavio 30 službenih albuma, napisao više od 250 pjesama te prodao 35 milijuna albuma. Manifestaciju će zaključiti summer beach party u Cocco beach baru, 18. kolovoza, koji počinje u 19 sati. Za zabavu je zadužen DJ Elvio Moratto, a ulaz je slobodan.

VS Mareta U Društvu Brojnih Gostiju Nastupila Za Domaću I Stranu Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!