FOTO: Wellness & spa centar @ hotel Milenij

millenij_smOpatija – Prošlog vikenda, svečano je otvoren novouređeni wellness & spa centar u hotelu Milenij. Nakon deset godina, otkako je prvi puta otvoren wellness centar u Opatiji, krenulo se u njegovo preuređenje i prilagođavanje novim zahtjevima gostiju.
Wellness & spa centar u hotelu Milenij odjenuo je novo ruho i uveo brojne nove wellness sadržaje. Preuređenje wellness centra u hotelu Milenij u svrhu je ulaganja kojima se poboljšava ponuda gostima Opatije, a investicija iznosi oko 5 milijuna kuna.
Filozofija novog wellnessa centra zasniva se na lijepoj i privlačnoj ženi, njegovanoj ženi, ženi koja odiše pozitivnom energijom, unutarnjim mirom, samopouzdanjem, zdravljem i vitalnošću. Imajući u vidu, novi koncept wellnessa vodio se primjerom nekadašnje Austro-ugarske kraljice Sissy, koja je bila simbol njegovanosti, vitalnosti i ljepote. Sissy je plijenila svojom ljepotom, jednostavnošću i izgledom na koji je polagala posebnu pažnju. A kraljicu se je smatralo lijepom modernom ženom, a njezin duh i ljepota prožimaju novi wellness hotela Milenij.
recepcija
U novouređenom wellness centru hotela Milenij posebno se ističe prva solna kupelj u Opatiji u kojoj se izvode rasul tretmani. Noviteti su također beauty zona s 4 prostora za tretmane, VIP prostorija za tretmane za dvoje I solarij. U zoni sauna postoje finska sauna, turska kupelj, grijaće i opuštajuće klupe i ležajevi te ledena fontana. Spa zona uključuje bazen s hidromasažom i protustrujnim plivanjem, a uskoro će na wellness terasi biti i jedinstveni u jacuzzi na otvorenome s pogledom na more i Opatiju.
Također će do ljeta svoja vrata otvoriti najljepši fitness centar u Opatiji smješten u staklenoj kupoli s pogledom na park Sv. Jakova sa suvremenim fitness spravama.
– U dramsko scenskom dijelu otvorenja nastupila je Zrinka Cvitešić koja je ispričala priču o Sissy kroz poeziju pisanu u njezinu čast, a potom je I zapjevala neke od jazz i swing klasika u opuštenoj, elegantnoj atmosferi. Posebna točka bio je nastup sinhronriziranih plivačica u bazenu u stilu Ester Williams i “Bala na vodi”, rekla nam je Sanja Markušić, direktorica marketinga Milenij hotela.
bazen
Također, svi Opatijci i dalje će moći uživati u svim sadržajima wellness centra – bazena, sauna i tretmana. Novosti u ponudi tretmana, pored tradicionalnih poput vinoterapije, tartufoterapije I tretmana česticama 24-karatnog zlata za pomlađivanje, jest i tretman kristalima (nazvan neferterapija) koji su koristile egipatske kraljice Kleopatra i Nefertiti.
tople-le_aljke
Ivan Mellor

error: Content is protected !!