FOTO Winter party MK Seahorses i proslava desete obljetnice postojanja kluba oživili centar Opatije

Vrijedi istaknuti da je jučerašnja atmosfera barem nakratko vratila Opatiju u prošlost kada ovakva druženja nisu bila iznimke, već pravilo. Kako je proteklo druženje provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Opatija – Deseti rođendan, što u ovom slučaju predstavlja deset godina na cesti, proslavili su sinoć članovi MK Seahorses. Njihov tradicionalni winter party za ovu priliku ispunio je prostor bivšeg skladišta Trgovačkog Opatija na Slatini koji je u vlasništvu tvrtke Katarina line.

Odlična energija koja je uostalom obilježila i sve njihove dosadašnje tulume vladala je tijekom cijele večeri. Žestoki riffovi izmjenjivali su se s razglasa i bine koju je okupirala ekipa iz benda PleteRi. Brojni čestitari, većinom ekipa koja živi krilaticu ‘live to ride, ride to live’ potegnuli su sa svih strana naše šire regije, a stigli su gosti iz Slovenije i Austrije.

Kako nam je istaknuo Igor Kolmanić, u ovom slučaju glasnogovornik MK Seahorses, tradicionalno druženje rade u suradnji s ekipom iz MK Lošinj, koja je zadužena za ljetni tulum. Gotovo svi posjetitelji pohvalili su prostor i ad hoc uređenje, u kojem je održan party, no na njihovu žalost moramo istaknuti da je ovo bio prvi i posljednji tulum, obzirom da tvrtka Katarina line uskoro kreće u izgradnju boutique hotela na ovoj lokaciji.

U kroničnom nedostatku ovakvih tipova druženja, kakve oni stariji pamte iz vremena Hobbitona, Malog Quoruma, a oni mlađi iz Old school puba i Morčića, vrijedi istaknuti da je jučerašnja atmosfera barem nakratko vratila Opatiju u prošlost kada ovakva druženja nisu bila iznimke, već pravilo.

Kako je proteklo druženje provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Winter Party MK Seahorses I Proslava Desete Obljetnice Postojanja Kluba Oživili Centar Opatije

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!