FOTO: Zabava i sportska nadmetanja obilježili ovogodišnje izdanje ‘Petrove va Pojanah’

petrova_pojane_2016_festa_brkinski_trio_boce_briskula_poljane_01

Osim dobre zabave i druženja, feštu je obilježila i bogata ugostiteljska ponuda te sportska nadmetanja u boćanju i kartama. Nekoliko fotografija koje smo snimili u Poljanama pogledajte na ovom linku

petrova_pojane_2016_festa_brkinski_trio_boce_briskula_poljane_3_01

Poljane – Petrova, tradicionalni mjesni blagdan i ove je godine proslavljen u Poljanama, i to već po uhodanom pravilu – red sporta, red glazbe, red ića i pića…

U sportskom dijelu programa, odigran je međunarodni boćarski turnir te turnir u briškuli i trešeti ”Za Kopeta”. Balinarski klub Košane bio je najbolji u jakoj boćarskoj konkurenciji, drugo mjesto pripalo je ekipi boćarskog kluba Rubeši, treće je osvojio BK Veprinac, a četvrto BK Mirko Mandić iz Matulja. Za najboljeg koštadora proglašen je Franko Uljanić, a Ivica Žigulić za najboljeg izbijača.

petrova_pojane_2016_festa_brkinski_trio_boce_briskula_poljane_2_01

Prvo mjesto na 8. Memorijalnom turniru va kartah “Za Kopeta”, u konkurenciji od 22 para, osvojio je par Felić / Petrović, drugo mjesto pripalo je ženskom paru Stermečki / Juranović, treće paru Jakotić / Jurčić, a četvrto paru Korić / Škrlj.

U glazbenom djelu programa nastupili su Trio Asi, Mauro Staraj i La Banda, zatim Niko Poles i Brkinski Trio, a osim dobre zabave i druženja, feštu je obilježila i bogata ugostiteljska ponuda.

Nekoliko fotografija koje smo snimili u Poljanama pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!