FOTO: Zamet doživio najslađi poraz u klupskoj povijesti, Creteil senzacionalno eliminiran!

us_creteil_zamet_rukomet_2016_6_01

Da bi ugođaj ove rukometne fešte bio potpun pobrinula se muzika zametskih zvončara i maškara koja je tijekom cijelog susreta animirala brojnu publiku. Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

us_creteil_zamet_rukomet_2016_2_01

Rijeka – U prekrasnoj atmosferi Centra Zamet rukometaši Zameta pružili su odličan otpor favoritima iz Pariza, ekipi US Creteila i unatoč porazu 24:27 eliminirali pariški klub. Već ispred ulaza u dvoranu mogla se osjetiti atmosfera kao rijetko kad do sada, brojni posjetitelji, redovi na ulazu i mnoga poznata rukometna imena došla su pogledati ovu utakmicu. A utakmica je započela atraktivnim istrčavanjem igrača uz led rasvjetu, lasere i dimne efekte. Da bi ugođaj ove rukometne fešte bio potpun pobrinula se muzika zametskih zvončara i maškara koja je tijekom cijelog susreta animirala brojnu publiku. Uz podršku navijača rukometaši Zameta uspijeli su upisati novu važnu pobjedu u svojoj povijesti.

us_creteil_zamet_rukomet_2016_5_01

Na poluvremenu utakmice upriličena je i svečanost u kojoj je član uprave INA i član uprave RK Zamet gospodin Ivan Krešić uručio nagrade dobitnicima akcije Upiši se i ti na rukomet! koju provode RK Zamet i INA i u kojoj su dobitnici ostvariti uključivanje u sustavan proces treniranja zametove Rukometne akademije RINA.

Pred rukometašima Zameta je početak Premijer lige rukometaša koje otvaraju gostovanjem u Poreču 24.09., a europske obaveze nastavljaju gostujućom utakmicom u Bukureštu.

ZAMET: Đurica, Hrvatin 2, Martinović, Tubić, Uzelac 1, T. Lučin 1 (1), Stipčić, Stojanović 1, Glavaš 7 (5), F. Lučin, Golik 2, Kružić 5, Pešić, Valković, Miličević 5, Majić.

CRETEIL: Šunjić, Descat 3, Malinović 5, Toromanović 3, Pintor, Sissoko 2, A. Ferrandier, Robin, Csepreghi 8, Cardinal, Mokrani 3, L. Ferrandier, Alvarez, Petiot 3.

Isključenja: Zamet 6, Creteil 12 minuta. Sedmerci: Zamet 6 (6), Creteil.

us_creteil_zamet_rukomet_2016_01

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!