FOTO: Zanimljivim programom obilježen Dan Hotelijersko – turističke škole @ Opatija

Kako bi cjelokupno obilježavanje Dana škole bilo još i slađe, organizirana je bila i prodajna izložba kolača i ostalih slastica koje su priredili nastavnici škole, a cilj je zarađenim novcem pomoći učenicima slabijeg imovinskog stanja. Veliku fotogaleiju s oblježavanja Dana škole pogledajte na ovom linku

Opatija – Učenici i djelatnici Hotelijersko – turističke škole Opatija zajedničkim snagama su prošle srijede obilježili 89. godišnjicu škole.

– Nakon druženja i prigodnog obilježavanja Dana škole unutar svojih razrednih odjela, prisustvovali su priredbi raznovrsnog programa uživajući u glazbenim, glumačkim i literarnim ostvarenjima naših učenika. Također, tijekom dana učenici i ostali posjetitelji imali su mogućnost aktivno sudjelovati u aktivnostima koje su osmislili nastavnici: Ususret vašem budućem zanimanju šetnjom kroz Opatiju! – šetnja, Kako izraditi turistički aranžman? – radionica, igranje računalnih retro igara te utakmica školskih nogometnih ekipa, poručili su iz Hotelijersko – turističke škole.

Kako bi cjelokupno obilježavanje Dana škole bilo još i slađe, organizirana je bila i prodajna izložba kolača i ostalih slastica koje su priredili nastavnici škole, a cilj je zarađenim novcem pomoći učenicima slabijeg imovinskog stanja. Dan škole obilježen je i informativnim programom Otvorenih vrata koji je namijenjen potencijalnim budućim učenicima.

Veliku fotogaleiju s oblježavanja Dana škole pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!