FOTO: Zanimljivim programom obilježen Dan škole @ Opatija

obiljezen_dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_opatija_2013 (06)

Središnji dio kulturno-umjetničkog programa bio je vezan uz djela braće Grimm. Dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

Opatija – Prigodnim programom za učenike, roditelje i goste svečano je obilježen Dan škole Rikarda Katalinića Jeretova. Uvod u kulturno-umjetnički program održan je u školskom holu, u kojem je bila postavljena izložba likovnih uradaka i eko plakata nastalih tijekom projektnog dana na temu cvijeta kamelije, nakon čega je program nastavljen u dvorani, a tematski je bio vezan uz djela braće Grimm (200 godina prve zbirke bajki braće Grimm iz 1812.).

obiljezen_dan_skole_rikard_katalinic_jeretov_opatija_2013 (23)

U ovom zanimljivom i kreativnom programu nastupili su pjevački zborovi škole, lutkarska skupina, dramska skupina, učenici iz područnih škola Veprinac i Ičići, dramska skupina učitelja i učenika ”Profići“, plesna skupina i vokalna skupina ”Octachord“, nakon čega je nastavljena glazbena zabava uz zakusku u blagovaonici. Sve prisutne zabavljao je učenički bend Škole te bend učitelja naziva Star(i)Band. Posebni gosti bili su članovi učiteljskog zbora OŠ Gornja Vežica Rijeka, Glazbena škola ”Tarla“ Opatija, učitelji OŠ Nedelišće iz Nedelišća (suradnja na projektu postavljanja mjuzikla) te učenički bendovi iz Buzeta i Rijeke, a sve pod paskom učenika i profesora Ugostiteljske škole iz Opatije.

Dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti u nastavku teksta.

[nggallery id=723]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!