FOTO: Započeo oktanski šušur u Veprincu

Zanimljiva akcija, u suradnji s tvrtkom Kutjevo d.d., pripremljena je također za večeras. Naime, desetorica vozača svojim potpisima ‘oplemenila’ je butelje vina koje će biti ponuđene na aukciji, a sav prihod koji se skupi od prodaje namijenjen je jednoj opatijskoj udruzi.

Veprinac – Okupljanjem sudionika, te verifikacijom dokumenata danas poslijepodne započeo je oktanski šušur u Veprincu, tj. Brdska utrka Učka 2012.

Od prijavljenih 75 vozača, tehnički pregled, prošlo je 69 vozača koji će sutra startati točno u 14 sati, no prije početka sportskog djela organiziran je i zabavni dio programa. Tako će večeras, igralište Tumpići biti pretvoreno u veliki zabavni ‘park’ na kojem će se uz vesele ritmove DJ Kika, pridružiti i gošće iznenađenja.

Zanimljiva akcija, u suradnji s tvrtkom Kutjevo d.d., pripremljena je također za večeras. Naime, desetorica vozača svojim potpisima ‘oplemenila’ je butelje vina koje će biti ponuđene na aukciji, a sav prihod koji se skupi od prodaje namijenjen je jednoj opatijskoj udruzi. Svoje potpise u humanitarni cilj dali su Robert Bradarć, Dean Kopajtić, Siniša Krainc, Tomislav Muhvić, Ivan i Niko Pulić, Mitja Slejko, Bojan Tomić, Igor Vičević, Dino Butorac, Davor Mihelić i Igor Puž uime organizatora.

Start prvog treninga zakazan je za nedjelju, 8. srpnja u 9 sati, dok je drugi trening na rasporedu dva sata kasnije. Svečano otvaranje natjecanja predviđeno je za 13,45 sati, dok prva vožnja starta točno u 14 sati, istaknuo je Igor Puž, te pozvao sve ljubitelje utrka i zabave, da im se pridruže u subotu, na tulumu dobrodošlice, koji započinje oko 20 sati, a tijekom večeri u pripremi je jedno veliko iznenađenje za sve prisutne.

U svrhu promocije i popularizacije auto sporta organizatori ovogodišnje utrke Učka 2012. odlučili su uvesti jedan novitet. Naime, radi povećanja posada kao i same atraktivnosti navedenog natjecanja te bolje atmosfere na utrkama organizator Brdske utrke Učka 2012. ove godine po prvi puta organizirat će Rally cup Učka, pod nazivom ‘Nagrada grada Opatije’.

Pokrovitelji utrke su Grad Opatija i Primorsko-goranska županija, organizatori Auto kluba Opatija motorsport i AK Rijeka, ulaz je besplatan, a sve informacije su dostupne na službenim Internet stranicama www.brdskautrka-ucka.com.

Dio županijske ceste (ŽC 5047), od centra Veprinca (igralište Tumpići) do bivšeg odmarališta INA na Učki, biti će zatvorena za sav promet radi održavanja ‘Brdske utrke Učka 2012.’, ove nedjelje 8. srpnja, od 7:30 do 19 sati. Također, radi sprečavanja gužvi i zastoja, s Istarske strane promet će biti lokalno dozvoljen od Tunela Učka do Poklona. Ovim putem vas molimo da obavijestite vozače da koriste druge pravce ako kreću prema Istri ili u suprotnom smjeru.
.

Fotogaleriju koju smo snimili danas u Veprincu možete pogledati u nastavku.

[nggallery id=287]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!