FOTO: Započeo sajam HoReCa Adria @ Opatija

Velik broj izlagača i ove je godine odlučio sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, pa se upravo u Opatiji mogu vidjeti brojne novosti za sezonu 2018. Fotogaleriju s prvog dana sajma pogledajte na ovom linku

Opatija – Najvažniji sajam namijenjen turističkom sektoru, s izlagačkim programom koji izlazi ususret potrebama opremanja i podizanja kvalitete u hotelima, restoranima i obiteljskom smještaju, počeo je jučer u dvorani Marino Cvetković.

Specijalizirani sajam HoReCa Adria ove godine bilježi svoje treće izdanje te u ključnom terminu nakon sezone u Opatiji spaja turistički sektor Kvarnera i Istre, kao i cijele Hrvatske, s vodećim dobavljačima koji ovdje prezentiraju atraktivan izlagački program.

Na sajmu nastupa više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe čija ponuda obuhvaća ponajbolje brendove u segmentu profesionalne opreme, sitnog inventara, usluga i tehnologija za hotele, restorane i ugostiteljske objekte. Velik broj najnovijih proizvoda premijerno se predstavlja hrvatskom tržištu, a pomnim odabirom izlagača i kroz tzv. boutique koncept manjeg sajma, naglasak je stavljen prvenstveno na kvalitetu.

Na sajmu se mogu pronaći profesionalna oprema za kuhinje, sitan inventar, stolno posuđe, dekori, zavjese, tende i usluge uređenja interijera, namještaj, oprema za hotelske sobe, samoposlužne praonice, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja, ambalaža, hotelska kozmetika, software, tekstil.

Velik broj izlagača i ove je godine odlučio sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, pa se upravo u Opatiji mogu vidjeti brojne novosti za sezonu 2018.

Tu su najnovije linije stolnog posuđa za profesionalnu upotrebu proizvođača RAK Porcelain i Bauscher. Končar predstavlja kuhinjski blok koji se izrađuje po mjeri sukladno potrebama i kapacitetima pojedinih kuhinja, no i preferencijama chefova.

Tu je i najnovije rješenje buffet stola koje dolazi iz WMF-a, čaše Bormioli Rocco, Arcoroc, kao i posljednji modeli parno-konvekcijskih pećnica. Također su izloženi namještaj i oprema za sobe, specifični po tome što su implementirani u veliki broj najnovijih hrvatskih hotela s četiri i pet zvjezdica, koji su otvoreni u posljednjih godinu dana.

U sklopu sajma održavaju se i odlična predavanja, koja su ove godine posvećena digitalnom marketingu. Riječi će biti o tome kako će se GDPR (General Data Protection Regulation – Opća uredba EU o zaštiti osobnih podataka) odraziti na poslovanje u turizmu, oglašavanju turističkih objekata na Facebooku, te booking portalima i trendovima u 2018. godini. Posebno je zanimljivo predavanje koje će na temu “Kako privući Google-ovu pažnju” održati jedan od najpoznatijih hrvatskih Google trenera, Miroslav Varga.

Podsjetimo, sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednome mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma sa hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove, tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.horeca-adria.com, a isti će trajati do 11. studenog. Radno vrijeme sajma u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, dok će u subotu biti otvoren do 17 sati.

Fotogaleriju s prvog dana sajma pogledajte na ovom linku

Započeo sajam HoReCa Adria @ Opatija

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!