FOTO: Završen 7. Novogodišnji malonogometni turnir – Slavila ekipa Caffe bara Merag @ Opatija

7_novogodisnji_malonogometni_turnir_futsal_opatija_2017_01

Ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira za prednatjecatelje (FUTSAL MINI OPATIJA 2017) osvojila je ekipa MNK Gorovo… Fotogaleriju koju smo snimili tijekom odigravanja polufinala pogledajte na ovom linku

7_novogodisnji_malonogometni_turnir_futsal_opatija_2017_4_01

Opatija – Sedmo izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira 2017. okupilo je rekordan broj futsal momčadi iz čitave regije. Njih čak 24 natjecalo se u protekla četiri dana u opatijskoj dvorani Marino Cvetković za nagradni fond u iznosu od 18 tisuća kuna koji je prikupljen od kotizacija.

Gledatelji u opatijskoj dvorani mogli su uživati u odličnom futsalu i velikom broju pogodaka. U nedjelju se odigrala završnica turnira na kojemu je zasluženo slavila ekipa Caffe bara Merag s otoka Cresa za koje su igrali igrači iz susjedne Slovenije i pokoje domaće ime. Pobijedili su mladu momčad MNK Duran iz Pule rezultatom 3 -0. U utakmici za treće mjesto nakon udaraca sa šest metara slavila je ekipa Geomarin iz Novog Vinodolskog ispred ekipe Toledo Pizzeria Jupiter iz Pule, inače trostrukog pobjednika ovog turnira.

7_novogodisnji_malonogometni_turnir_futsal_opatija_2017_6_01

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Dalibor Radusin – Malac (Pizzeria Jupiter) koji je postigao 10 zgoditaka na turniru, najbolji vratar je bio sedamnaestogodišnji Edvin Lorber (MNK Duran), dok je najboljim igračem turnira ekipa organizatora proglasila igrača pobjedničke ekipe Jaku Bizjaka (C.B. Merag) dok su u najbolju petorku izabrani Nikola Badrov (MNK Duran) i Nikola Jandrić (C.B. Merag).

Ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira za prednatjecatelje (FUTSAL MINI OPATIJA 2017) osvojila je ekipa MNK Gorovo koja je u finalu svladala MNK Drenovu rezultatom 2-0. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Opatije koja je u razigravanju svladala dječake iz NK Lokomotive.

7_novogodisnji_malonogometni_turnir_futsal_opatija_2017_2_01

– Ovaj turnir osmišljen je kako bi naši najmlađi nogometaši napravili prve korake u natjecateljskom sportu. Smisao turnira nije plasman već dobra zabava za naše djevojčice i dječake kao i za njihove roditelje. Drago mi je da se okupio ovako velik broj ekipa iz regije, a nadam se da će se dogodine odazvati i oni koji ove godine nisu mogli doći, kazao je Domagoj Tramontana ispred organizatora.

Na turniru su se natjecale ekipe: NK Halubjan, NK Orijent 1919, NK Opatija, NK Lokomotiva, ŠN. 1. gol, MNK Drenova i dvije ekipe domaćina MNK Gorovo. Roko Bralić (MNK Drenova) proglašen je za najbojeg igrača, Boris Trubbia ponio je titulu najboljeg golmana (MNK Gorovo), dok je Leon Šerifi (MNK Gorovo) najbolji strijelac turnira.

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Boris Trubbia, Ivano Zukić, Noa Mihalić, Matija Milovac, Dante Luka Ojdanić, Josip Bogut i Leon Šerifi koje je vodio mladi trener Sven Pobar. Fotogaleriju koju smo snimili tijekom odigravanja polufinala pogledajte na ovom linku

7_novogodisnji_malonogometni_turnir_futsal_opatija_2017_1_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!