FOTO: Završen malonogometni turnir ‘Kup Kvarnera 2012.’ @ Matulji

TNT Pizzeria Mateo iz Malinske odnijela je pobjedu uz novčanu nagradu u iznosu od 7000 kuna, drugo mjesto kao i 3000 kuna pripalo je ekipi Toleda, dok se ekipa Nautice plasirala na treće mjesto uz pripadajuću nagradu od 1000 kuna. Fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.

Matulji – Pobjedom ekipe TNT Pizzeria Mateo iz Malinske, sinoć je završen Malonogometni turnir ”Kup Kvarnera 2012“, koji se održavao na gornjem matuljskom igralištu od 10. srpnja.

Bogat zabavni program, nagradne igre, hostese, veseli voditelji, glazbena podrška ekipe iz Trija Bajs, upotpunili su sinoćnje odigravanje polufinala i finala.

TNT Pizzeria Mateo iz Malinske odnijela je pobjedu uz novčanu nagradu u iznosu od 7000 kuna, drugo mjesto kao i 3000 kuna pripalo je ekipi Toleda, dok se ekipa Nautice plasirala na treće mjesto uz pripadajuću nagradu od 1000 kuna. Četvrto mjesto zauzela je ekipa Geomatin konoba Portić, za najboljeg golmana proglašen je Berković Karlo (TNT), dok je sa 9 postignutih golova titulu najboljeg strijelaca ponio Miroslav Dukić (Klimavent), a titulu najboljeg igrača odnio je Andrej Svetec (TNT).

– Nakon 25 godina Matuljci su napokon dočekali domaćinstvo jednog ovakvog turnira na umjetnoj travi, koji je po svim obilježjima – punokrvni sportski spektakl. Kao organizator, ali i predstavnik Sportskog saveza izuzetno sam zadovoljan s cjelokupnim turnirom. Gornje matuljsko igralište napokon živi punim plućima i djeluje poput pravog sportskog centra, kazao nam je Neven Jušić, organizator turnira.

Na turniru su nastupile 24 ekipe s kvarnerskih otoka, Kirije, Grobnika, Liburnije, Rijeke, ali i Slovenije, a najbolji su podijelili nagradni fond u visini 11.000 kn te pehare kakvi se ‘podižu’ isključivo u finalu Lige prvaka.

– Za ovu sportsku prigodu osim što se kompletno igralište, tribine i prateći objekt sa svlačionicama ulickao, dopremila se i vrhunska umjetna trava najnovije generacije s granulatom. Također su dopremljena nekoliko tona teška postolja te stupovi za dodatnu reflektorsku rasvjetu! Nabavili smo i posebne pehare, poput onih koji se dodjeljuju u Ligi prvaka, dodao je Neven Jušić, organizator turnira.

Organizator turnira je Malonogometni klub ”Kvarner“ Matulji uz pomoć Općine Matulji.

[nggallery id=305]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!