FOTO: Završena 43. Marunada – Jedna od rijetkih bez kišnih kapi @ Lovran

giro_di_marunada_2016_lovran_01

Brojni gosti iskoristili su zadnju ovogodišnju priliku da kušaju slasticu od maruna, nauživaju se pečenih maruna ili si ”za domaću uporabu” priskrbe koji kilogram slatkog lovranskog kestena. Dobroj posjećenosti svakako je kumovao i zanimljiv program u kojem su ”prime time” zaslužile MIK-ovske uzdanice. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Marunada 2016, Subota ve?er, Koncert Zastoj

Lovran – Usprkos najavljenom nevremenu, nedjelja je jučer u Lovranu prošla bez kapi kiše, što znači da je netom završeno, 43. izdanje Marunade bilo jedno od rijetkih ”suhih” u dugoj povijesti ove manifestacije.

Plodovi jeseni tradicionalno se asociraju uz kišu, no kao i u subotu, jučerašnji dan bio je uglavnom sunčan, pa je tako i posjećenost zadnjeg dana Marunade bila izrazito velika.

Brojni gosti iskoristili su zadnju ovogodišnju priliku da kušaju slasticu od maruna, nauživaju se pečenih maruna ili si ”za domaću uporabu” priskrbe koji kilogram slatkog lovranskog kestena. Dobroj posjećenosti svakako je kumovao i zanimljiv program u kojem su ”prime time” zaslužile MIK-ovske uzdanice.

Naime, uz DJ Vedrana, tijekom jutra i ranog prijepodneva nastupili su Trio Asi, Klapa Nevera te Puhački orkestar Lovran. Duško Jeličić Dule imao je poslijepodnevnu ”šihtu”, a večer su zaključili zajedničkim nastupom Karin Kuljanić i Mario Lipovšek Battifiaca.

Sve to pogledajte u velikoj foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!