FOTO: Završeno snimanje atraktivne reklame za Heineken @ Opatija, Ičići

snimanje_reklame_heineken_2014

Kako smo doznali, u ovoj reklami za poznati pivski brand, koja će se prikazivati u čitavoj Europi, Opatija je utjelovila Lago di Garda, a na Gorovu je izgrađena vrlo uvjerljiva scenografija koja uključuje tipičnu fasadu mediteranske zgrade – sa stepeništem, voltama, bršljanom i vinovom lozom. Fotogaleriju koju smo snimili u Ičićima pogledajte na ovom link

Opatija – Završeno je snimanje reklame za Heineken koje se proteklih dana odvijalo u Opatiji – na parkingu Gorovo te na Slatini – ACI marini te Medveji, i koje je realizirala MP filmska produkcija iz Zagreba u suradnji s producentskom tvrtkom MJZ iz Londona.

snimanje_reklame_heineken_2014_1

Od svih lokacija, najveću pažnju javnosti izazvalo je snimanje na Gorovu, budući da je ono zahtijevalo izgradnju opsežnog seta na trećini parkirališta. Sama gradnja seta trajala je gotovo dva tjedna, a snimanje je obavljeno u svega nekoliko dana.

Kako smo doznali, u ovoj reklami za poznati pivski brand, koja će se prikazivati u čitavoj Europi, Opatija je utjelovila Lago di Garda, a na Gorovu je izgrađena vrlo uvjerljiva scenografija koja uključuje tipičnu fasadu mediteranske zgrade – sa stepeništem, voltama, bršljanom i vinovom lozom.

Upravo na ovom mjestu događa se kulminacija reklamnog spota koji uključuje vožnju jet-skija, te manevriranje na skejtu koje rezultira neočekivanim susretom uz pivo, nakon pada glavne protagonistkinje.

Fotogaleriju koju smo snimili u Ičićima pogledajte na ovom link

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

error: Content is protected !!