FOTO: Završio bogat kulturni i sportski program Petrove – Odigran memorijal Gorana Brajkovića, Štorija proslavila prveh pet let @ Rukavac

petrova_rukavac_2016_brkinski_trio_turnir_niko_poles_2016_01

Najuspješnija ekipa bio je ”Tin 2”, na drugo mjesto plasirao se ”Posejdon”, a na treće ”Brajković” dok je četvrto mjesto pripalo ekipi ”Sinovi”. Najboljim igračem turnira proglašen je Andrea Štemberger, najboljim golmanom Robert Kuzma, a najbolji strijelci bili su Karlo Šneler i Luka Bilobrk. Veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte u Rukavcu pogledajte na ovom linku

petrova_rukavac_2016_brkinski_trio_turnir_niko_poles_2016_2_01

Rukavac – Pučka fešta Petrova na Rukavce, posvećena mjesnom nebeskom zaštitniku, završila je jučer uz niz kulturnih, zabavnih, glazbenih i sportskih programa. Veliki jubilej, pet godina kontinuiranog rada proslavio je Mješoviti pjevački zbor Štorija prigodnim nastupom, nakon čega je druženje i fešta nastavljena skupom harmonikaša i nastupom orekstra Nika Polesa.

Značajno sportsko događanje bio je 1. Memorijalni malonogometni turnir ”Goran Brajković” u sklopu kojeg su se tijekom druge polovice prošlog tjedna igrale utakmice, da bi jučer nakon polufinala, finala i utakmice za treće mjesto konačno saznali pobjednike prvog izdanja turnira posvećenog tragično preminulom nekadašnjem hrvatskom nogometnom reprezentativcu.

petrova_rukavac_2016_brkinski_trio_turnir_niko_poles_2016_4_01

Najuspješnija ekipa bio je ”Tin 2”, na drugo mjesto plasirao se ”Posejdon”, a na treće ”Brajković” dok je četvrto mjesto pripalo ekipi ”Sinovi”. Najboljim igračem turnira proglašen je Andrea Štemberger, najboljim golmanom Robert Kuzma, a najbolji strijelci bili su Karlo Šneler i Luka Bilobrk.

U subotu navečer odigrana je utakmica veterana Opatije i Rijeke, dva kluba čije je boje branio Brajković, njemu u čast. Za ljubitelje nogometa organizirano je i praćenje utakmice finala Europskog prvenstva između Portugala i Francuske, a Petrova je završila feštom uz Brkinski trio.

Veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte u Rukavcu pogledajte na ovom linku

petrova_rukavac_2016_brkinski_trio_turnir_niko_poles_2016_3_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!