FOTO: Završio je DanceStars vikend: Poznati rezultati natjecanja i posebne nagrade žirija @ Opatija

Osim uživanja u plesnim nastupima, DanceStar je Opatiji donio i oko 3.000 noćenja u smještajnim kapacitetima, a zadovoljstvo suradnjom iskazali su i domaćini i organizatori. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Rasplesani vikend uz razna događanja u sklopu manifestacije Dance Stars na pozornicu Centra Gervais privukao je proteklog vikenda oko 2000 plesača različitih generacija, a ocjenjivački sud je imao nelak zadatak odabrati one koji će izboriti sudjelovanje na velikom svjetskom finalu čiji će domaćin biti Poreč u svibnju ove godine.

Svi rezultati natjecatelja dostupni su na službenim stranicama organizatora (https://dancestar.org/dancestar-live-qualifiers/croatia/results-croatia), a valja izdvojiti nekoliko posebnih nagrada. Najboljim muškim izvođačem proglašen je Tin Štimac (Rubic Cube) iz plesnog kluba Dance Queen, najboljom izvođačicom Petra Velepič, članica istog kluba. Najbolju koreografiju – „My Sister’s Keeper“ složio je plesni studio Transform, najbolju formaciju imao je plesni klub Impulz iz Kranja, a za izvanrednu izvedbu, „Soul Guardian“ nagrađeno je plesno društvo BPS Radovljica.

Posebna atrakcija natjecanja bio je i Mamma’s Show, poseban program koji se održao u subotu, a u njemu su sudjelovale + 30 mame i one koje se tako osjećaju. Bio je to istinski plesni spektakl u kojem je nastupilo 11 plesnih skupina, a posebna glazbena gošća bila je popularna Antonela Doko. Mame su dokazale da ples ne priznaje nikakve granice pa ni kad su u pitanju vrhunski performansi.

Osim uživanja u plesnim nastupima, DanceStar je Opatiji donio i oko 3.000 noćenja u smještajnim kapacitetima, a zadovoljstvo suradnjom iskazali su i domaćini i organizatori, pa se u “šuškanjima iza pozornice” možda i krije mogućnost da u bliskoj budućnosti Opatija bude domaćinom još nekog velikog eventa pod brandom DanceStar.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!