FOTO Zbog teške prometne nezgode blokiran promet od Voloskog prema Preluku

Prema prvim informacijama dvoje vozača su ozlijeđena, promet navedenim djelom je u potpunosti je blokiran.

Rijeka – U ulici Ivana Matetića Ronjgova, ispod hotela 051, oko 16:20 sati dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Prema prvim informacijama troje vozača je ozlijeđeno i prevezeni su kolima hitne pomoći u riječku bolnicu, a promet navedenim djelom je u potpunosti je blokiran. Na mjesto nezgode izašle su interventne službe koje provode akciju spašavanja.

Mole se vozači da koriste alternativne prometne prema Rijeci i Opatiji, tj. preko Nove ceste.

– Osobnim vozilom VW Golf, riječkih registracijskih oznaka upravljao je 20-godišnji vozač, krećući se iz smjera Rijeke prema Lovranu. Uslijed brzine neprilagođene uvjetima i osobinama ceste, izlaskom iz zavoja prešao je na drugu stranu kolnika te udario u osobno vozilo Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 63-godišnja vozačica. Spomenuta vozačica i 19-godišnji putnik iz Golfa u ovoj prometnoj nesreći su teško ozlijeđeni, dok je 20-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Promet ovom dionicom je od 16.25 do 17.24 sati bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima, objavila je PU PGŽ.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

 

error: Content is protected !!