FOTO Zdravi i prirodni proizvodi na Eko sajmu @ Opatija

Članice i volonterke Gradskog društva Crvenog križa Opatija mjerile su građanima tlak i šećer u krvi uz savjete o zdravim navikama i prevenciji bolesti.  Za sve ljubitelje kućnih ljubimaca, na sajmu se predstavila Liburnijska udruga za zaštitu životinja „Lunjo i Maza“, čije su volonterke za brojne i potrebite liburnijske mačiće sakupljale donacije.

Opatija – Ispred tržnice je održano treće i posljednje ljetno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo na kojem su građani i posjetitelji mogli kupiti razne eko proizvode certificiranih eko proizvođača – svježe voće i povrće, med, mliječne proizvode, žitarice, maslinovo, bučino i konopljino ulje, ljekovito bilje, kozmetiku, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva te još mnogo korisnih i ukusnih artikala.

Članice i volonterke Gradskog društva Crvenog križa Opatija mjerile su građanima tlak i šećer u krvi uz savjete o zdravim navikama i prevenciji bolesti.

 Za sve ljubitelje kućnih ljubimaca, na sajmu se predstavila Liburnijska udruga za zaštitu životinja „Lunjo i Maza“, čije su volonterke za brojne i potrebite liburnijske mačiće sakupljale donacije.

– Opatijski Eko sajam postao je mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja odličnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda. Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije, istaknula je Helena Traub iz Udruge Žmergo.

error: Content is protected !!