FOTO: Ženama u čast za 8. mart – Otvorena izložba Rozálie Darázs i Magdaléne Serbákove @ Lovran

Radi se o gostovanju slovačkih umjetnica Rozálie Darázs i Magdaléne Serbákove, koje su se tako predstavile lovranskoj likovnoj publici kao umjetnički dvojac „Atelier M+R“. A za dojam atmosfere s otvorenja, zavirite u fotogaleriju na ovom linku.

Lovran – Zanimljiva izložba nazvana „Ženama u čast“ otvorena je prigodno, za Međunarodni dan žena, odnosno 8. mart u lovranskoj galeriji Laurus. Radi se o gostovanju slovačkih umjetnica Rozálie Darázs i Magdaléne Serbákove, koje su se tako predstavile lovranskoj likovnoj publici kao umjetnički dvojac „Atelier M+R“.

Dvije umjetnice dolaze iz Hurbanova, partnerskog grada Općine Lovran, a na otvorenju ih je prigodno pozdravio načelnik Bojan Simonič, uručivši im cvijeće i čestitke zbog uspješne izložbe, ali i svim nazočnim damama povodom 8. marta.

Izložba ostaje otvorena do 5. travnja, a može se pogledati u galeriji Laurus od utorka do nedjelje u poslijepodnevnim satima od 17 do 21 sat, te vikendom i u jutarnjem terminu od 10 do 14 sati. A za dojam atmosfere s otvorenja, zavirite u fotogaleriju na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!