FOTO: Ženski zbor KUD-a “Učka” Matulji u crkvi Sv. Jelene Križarice održao koncert ‘Božićna oda zavičaju’

U slučaju da niste stigli na spomenuti koncert, priliku za popravni imate već ove subote, 23. prosinca u 18 sata, kada će članice KUD-a održati koncert u crkvi Krista Kralja u Matuljima. Kako je proteklo druženje u Kastvu provjerite u priloženoj fotogaleriji na ovome linku

Kastav – Božićni koncert Ženskog zbor KUD-a “Učka” Matulji pod nazivom “Božićna oda zavičaju” održan je prošle nedjelje u crkvi Sv. Jelene Križarice. Na programu su bile božićne pjesme Hrvatskog primorja, Istre i čitave Hrvatske, svjetske tradicionalne božićne skladbe, autorske božićne skladbe domaćih i stranih autora te uvijek atraktivne duhovne skladbe.

Mlada sopranistica Karla Pupis te ženska i muška klapa “Kastav” nastupili su uz članice KUD-a Učka dok su instrumentalnu pratnju u dijelu repertoara kojeg izvode svi izvođači zajedno dali Aleksandar Valenčić i Andy Cech.

U slučaju da niste stigli na spomenuti koncert, priliku za popravni imate već ove subote, 23. prosinca u 18 sata, kada će članice KUD-a održati koncert u crkvi Krista Kralja u Matuljima.
 
Na matujskom izdanju ‘Božićne ode zavičaju’ nastupit će ženska i muška klapa Kastav, Muška klapa Skalin, sopranistica Karla Pupis dok će za instrumentalnu pratnju biti zadužen Aleksandar Valenčić, a sve pod paskom umjetničkog voditelja Saše Matovine. Ulaz na koncert je slobodan. 

Ženski zbor KUD-a “Učka” Matulji u crkvi Sv. Jelene Križarice održao koncert ‘Božićna oda zavičaju’

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!