FOTO: Živo i veselo na humanitarnom koncertu za Centar za autizam @ Kastav

Zadnje Podne 2013-te godine na 365 metara u Kastvu!!!

Zadnje Podne 2013-te godine na 365 metara u Kastvu!!!

Na koncertu pod nazivom ‘Zadnje podne u 2013. na 365 metara u Kastvu’ nastupili su Lady luna, Yamas, Kantriders, Mustafi, For2nal Band, Undercover Band i Glazbeno društvo Spinčići. Prikupljena sredstva biti će donirana Centru za autizam u Rijeci. Veliku foto-galeriju s preko 80 fotografija pogledajte na ovom linku

Kastav – Pjesma, ples, veselje i humanost obilježili su jučerašnji humanitarni koncert na 365 metara nadmorske visine. Dobru zabavu priredili su Lady Luna Band, Kantridersi, Mustafi, For2nal Band, Undercover Band, Glazbeno društvo Spinčići i djevojke iz kvarteta Yamas.

Pjevačica banda For2nal...

Pjevačica banda For2nal…

– U svakom slučaju dobra ideja, skupilo se jako puno ljudi te nadamo se da će i udruga prikupiti nešto sredstava, kazao nam je jedan od posjetitelja, dok su izvođači dodali da im je izuzetna čast nastupiti na prvoj ovakvoj manifestaciji u gradiću na brege.

Donacije su namijenjene Centru za autizam iz Rijeke, a donacije su se prikupljale putem bonova s kojima se, na nekoliko štandova ispred gradske Lože, mogla konzumirati ponuda kastavskih humanitaraca – ugostitelja (Caffe bar Loža, Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub, Buretić – Bregi, Udruga Belica i Klemm Security).

Libero - Lady luna band

Libero – Lady luna band

– Sada kad je sve finilo i kad su se dojmovi slegli moram istaknut da sam jako zadovoljan, a isto mišljenje dijele mnogi moji poznanici, prijatelji i susjedi. Sredstva prikupljena ovim druženjem biti će donirana Centru za autizam u Rijeci za nabavku glazbenih instrumenata i didaktičkih igračaka, kazao nam je Andy Cech iz Lady Luna banda.

Udruga Belica pripremila je 50 litara kuhanog vina, po posebnom receptu.

– Za dobro kuhano črno vino rabi se parićat, naranča narezana na fete, klinčići i cukar. Prvo nego ča se vino naleje va padelu, cukar rabi popržit ‘na suho’ tj. malo ga karamelizirati, pa komać onda počet kuhat, podijelili su članovi udruge svoj recept ‘za najboje črno kuhano’.

Za kraj spomenimo da je event organiziran od strane Udruge za skrb autističnih osoba Rijeka, dok je idejni začetnik i voditelj organizacije Andy Cech iz Lady Luna Banda uz veliku pomoć Nikice Kučića i Petre Brusić.

Veliku foto-galeriju s preko 80 fotografija pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!