FOTO Život nije siv u režiji Mije Dimšić ispunio Gervais

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. kako je proteklo druženje u Gervaisu provjerite u priloženoj galeriji…

Opatija – Miljenica dječje publike, Mia Dimšić održala je sinoć u Gervaisu koncert pod nazivom ‘Život nije siv’. Uz naslovnu pjesmu publika je imala prilike čuti ‘Sunce, oblak, vjetar’, ‘Bezimeni’, ‘Kiša’ koje su samo neke od pjesama koje je izvela u pratnji izvrsnog benda.

Podsjetimo, Mia Dimšić trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveća glazbena senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj. U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada.

Uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje ‘Zlatna ploča’ za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’, nagradu ‘Zlatni val’ za ‘Život nije siv’, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, Mia je osvojila i nagradu Jutarnjeg lista ‘Zlatni studio’, za najbolju pjevačicu u 2017. godini.

Kao krunu dosadašnje karijere, Mia je prošle godine na 25. dodjeli glazbenih nagrada ‘Porin’ osvojila čak šest Porina, od čega i dva najvažnija, pjesma ‘Bezimeni’ za Pjesmu godine i album ‘Život nije siv’ za Album godine.

Život Nije Siv U Režiji Mije Dimšić Ispunio Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!