FOTO: Znanost i umjetnost na ulici školarcima otkrili tajne električne energije i naučili ih radu s glinom @ Matulji

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Znanosti i umjetnost na uli

Nije nedostajalo niti ”umjetničke” ponude, jer na radionicama je predstavljen širok spektar umjetničkih aktivnosti – od rada s glinom, preko video-radionice i bojanja pijeskom do suvremenog plesa i klasičnog baleta. Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Matulji – Jubilarno, 5. izdanje zabavne i zanimljive manifestacije Znanosti i umjetnost na ulici s ”ulice” je potjeralo loše vrijeme, no atraktivni eksperimenti i interesantne radionice i u prostoru školske sportske dvorane sasvim su dobro funkcionirali.

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Znanosti i umjetnost na uli

Brojni školarci spremni za učenje iskoristili su priliku za jutro ispunjeno kreativnim i pametnim aktivnostima, te naučili nešto novo o svijetu znanosti. Između ostalog, mogli su saznati tajne električne energije, natjecati se u matematičkim igrama ili otkriti zašto je svijet prožet šarenim bojama.

Nije nedostajalo niti ”umjetničke” ponude, jer na radionicama je predstavljen širok spektar umjetničkih aktivnosti – od rada s glinom, preko video-radionice i bojanja pijeskom do suvremenog plesa i klasičnog baleta.

Sve to pogledajte u velikoj foto-galeriji, na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Znanosti i umjetnost na uli

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi