ERSTE AD

FOTO: Županijska rekreativna liga u badmintonu 2012.

Na turniru u organizaciji KŠR Gorovo sudjelovalo je dvadesetak igračica i igrača koji su se natjecali u četiri kategorije. Sljedeći turnir koji se boduje za prvenstvo županije na rasporedu je 02. lipnja u Tenis centru DAMAR Rukavac.

Opatija – Protekle je subote u opatijskom balonu na Gorovu održan prvi od ukupno četiri ovogodišnja turnira županijske rekreativne lige za badmintonaše. Na turniru u organizaciji KŠR Gorovo sudjelovalo je dvadesetak igračica i igrača koji su se natjecali u četiri kategorije.

Pobjedu je u najprestižnijoj muškoj -40 konkurenciji u tijesnom finalu odnio domaći igrač Gorova Viliam Udovič. Udovič je u tri tijesna seta u uzbudljivom i iscrpljujućem meču pobijedio također člana KŠR Gorovo Marina Ružića. U dvoboju za treće mjesto pobjeda je pripala predstavniku DAMAR-a iz Rukavca Marku Šepiću koji je u tri seta savladao domaćeg igrača Damira Lubianu.

U ženskoj -40 konkurencji slavila je domaća predstavnica Petra Jerkić koja je u finalu savladala Ivanu Milin. U konkurenciji muških iznad 40 godina, pobjedu je suvereno odnio Mauro Prodan iz KŠR Gorovo koji je u finalu pobijedio Dražena Šćulca. Treće je mjesto pripalo domaćem igraču Andreju Matacinu koji je u dvoboju za treće mjesto bio bolji od predstavnika Rukavca Željka Nedeljkovića.

[nggallery id=176]

U ženskoj je +40 konkurenciji pobjedu odnijela Marija Šimić Hlača koja je u finalu bila bolja od Mirjane Višnjik. Treće je mjesto pripalo Ankici Marijanović.

Turnir je protekao u fer i korektnim sportskim nadmetanjima u vrlo dobroj organizaciji KŠR Gorovo. Podjela odličja i druženje svih sudionika tradicionalno je održano u Opatijskoj Boćariji nakon završetka nadmetanja. Sljedeći turnir koji se boduje za prvenstvo županije na rasporedu je 02. lipnja u Tenis centru DAMAR Rukavac.

Liburnija.net: Viliam Udovič

Službeni rezultati:
muški -40
· Viliam Udovič
· Marin Ružić
· Marko Šepić
· Damir Lubiana
· Damir Crnić
· Ivan Florijan
· Zdravko Škarica
· Veljko Sandalj
· Davor Šipić

žene -40
· Petra Jerkić
· Ivana Milin

muški +40
· Mauro Prodan
· Dražen Šćulac
· Andrej Matacin
· Željko Nedeljković
· Alen Višnjik
· Damir Zec

žene +40
· Marija Šimić Hlača
· Mirjana Višnjik
· Ankica Marijanović

Foto i tekst: Marin RUžić / Liburnija.net

error: Content is protected !!