Fotografije s natječaja “Moja božićna čarolija u Opatiji” razgledajte od 3. prosinca u Gervaisu

Fotografije s natječaja “Moja božićna čarolija u Opatiji” razgledajte od 3. prosinca u Gervaisu

Danijela Vrbljanac

Autorice fotografija osvojile su ulaznice za kazališne predstave u centru Gervais, paket ulaznica za kino projekcije i paket ulaznica za klizanje na klizalištu Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici.

Nikol Majstorović

Opatija – Iako ovogodišnja prava božićna čarolija tek treba započeti, foto natječaj Festivala Opatija „Moja božićna čarolija u Opatiji“ jučer je priveden kraju.

– Fotografija je bilo mnogo, neke su nas raznježile, neke slatko nasmijale, a najviše su nas se dojmile fotografije koje su poslale Danijela Vrbljanac (1. nagrada), Nikol Majstorović (2. nagrada) i Helena Oštrić (3. nagrada). One su osvojile ulaznice za kazališne predstave u centru Gervais, paket ulaznica za kino projekcije i paket ulaznica za klizanje na klizalištu Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici. Fotografije odabrane za izložbu moći će se slobodno razgledati u foajeu centra Gervais od 3. prosinca 2021. godine, s posebnim naglaskom na nagrađene. Od srca zahvaljujemo svim sudionicima na poslanim fotografijama, poručili su iz Festivala Opatija.

Helena Oštrić