FOTO/VIDEO Desant na Kantridu – Opatijska Armada na večerašnju tekmu krenula brodom

Partencu s mula pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, te u fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Tridesetak članova opatijske Armade krenulo je s opatijskog mula prema Kantridi. Vesela atmosfera pred prijateljski susret protiv Maribora obilježila je partencu, a povratak pod legendarne stijene popraćeno je pjesmom i bakljadom. Osim Opatijaca na Kantridu je morskim putem stigla i Vavik vjerna Kirija.

Podsjetimo, stadion koji je rasprodan u rekordnom roku svjedoči činjenici da tisuće navijača s nestrpljenjem očekuju večerašnji susret, a velik interes brojnih medija koji će popratiti utakmicu govori o atraktivnosti ovog projekta. Za vjerovati je da stadion Kantrida i nakon svojih 105 godina „staža“, nebrojenih odigranih utakmica, ali i činjenici da više od 3 godine nije službeni dom HNK Rijeke, ipak ne gubi svoju reputaciju te ostaje simbol grada, ali i oaza najljepših sportskih uspomena.

Zasigurno će ovaj susret Riječankama i Riječanima ostati u lijepom sjećanju, a posjetitelje očekuje nekoliko iznenađenja tijekom same utakmice. Osim toga, bit će organizirana prodaja navijačkih rekvizita HNK Rijeke i KN Armada te će na stadionu za sve posjetitelje biti ponuđeni ugostiteljski sadržaji.

Za sve one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, utakmica će se emitirati i putem valova Radio Rijeke, a putem kanala Arenasport osiguran je prijenos utakmice zbog čega će se ovaj susret moći pratiti diljem Hrvatske, a emitirat će se i na slovenskom Šport TV-u.

Partencu s mula pogledajte u priloženom video isječku u nastavku teksta, te u fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!