FOTO/VIDEO Neno Belan i Fiumensi raspjevali matuljski Amfiteatar

Popularni glazbenik čija karijera traje još od osamdesetih godina prošlog stoljeća i vremena vladavine Đavola i twista u društvu izvrsnih glazbenika s kojima surađuje već dugi niz godina, podsjetio je na najveće hitove svoje karijere. Kako je proteklo druženje uz svevremenske Belanove hitove provjerite u priloženom video isječku te u fotogaleriji (koju ćemo uskoro proširiti) na ovom linku

Matulji – Dao bog da sviraš pred matuljskom publikom u ovom slučaju nije kletva, već želja koji bi svaki glazbenik trebao zaželjeti. Ne samo zato što se posjetitelji odazovu na svaki program u velikom broju, već i zato što u prvih deset minuta krene pjevanje, pljeskanje i sve ostale radnje koje koncerte čine tako posebnima.

Jednako tako bilo je i sinoć kada je pred krcatim Amfiteatrom nastupio Splićanin s dugogodišnjom riječkom adresom Neno Belan & Fiumensi. Koncert je otvoren s pjesmom ‘A gdje si ti’, nakon koje su se redali sami hitovi iz njegove tridesetogodišnje karijere.

Plešem ispod oblaka, Stojim na kantunu, Bambina, Pričaj mi o ljubavi, Divojka sa juga, Rijeka snova, Zar više nema nas, Dani ljubavi, Jagode i čokolada, Pričaj mi o ljubavi, Sunny day, Ivona, samo su neke od pjesama koje je izveo Belan uz pratnju Lea Rumore, Olje Dešića i Vedrana Križana.

Kulturni program u Matuljima nastavlja se već ovog vikenda (1.i 2. rujna) kada je na rasporedu četvrti po redu MATAFUN – Matulji teatar fest za djecu i mlade.

Kako je proteklo druženje uz svevremenske Belanove hitove provjerite u priloženom video isječku te u fotogaleriji (koju ćemo uskoro proširiti) na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!