FOTO/VIDEO Prekrasna scenografija uz Armadine 222 baklje za poginule branitelje – Noć kada je ‘gorio’ Krčki most

Na Vozu su se Armadinim članovima pridružili i brojni Primorci, Gorani, Riječani i stanovnici drugih mjesta s Kvarnera koji su iz barki ili s kopna promatrali fantastičnu sliku pa će zauvijek pamtiti “noć kad je gorio Krčki most”. Video prilog bakljade pogledajte u nastavku, a nekoliko fotografija na ovom linku

Pogled iz Opatije

Rijeka/Krk – Prekrasnom scenografijom na Krčkom mostu Armada je obilježila Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 23. obljetnicu akcije Oluja, zapalivši 222 baklje za 222 hrabra srca, odnosno poginula branitelja u Domovinskom ratu s Kvarnera.

U akciji Oluja na Kvarneru pridružile su im se udruge „Plavo – bijeli otok“ Krk i „Vavik Vjerna Kirija“ Crikvenica, a ovom spektakularnom bakljadom navijači su htjeli poslati poruku da i Kvarner slavi svoje branitelje i Domovinski rat.

Na Vozu su se Armadinim članovima pridružili i brojni Primorci, Gorani, Riječani i stanovnici drugih mjesta s Kvarnera koji su iz barki ili s kopna promatrali fantastičnu sliku pa će zauvijek pamtiti “noć kad je gorio Krčki most”.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto, video: Marin Ružić

error: Content is protected !!