Francuski gosti 40 godina vjerni Opatiji

Fotka za uspoemnu!!!

Fotka za uspoemnu!!!

U Opatiju su se zaljubili davne 1974. godine kada su krenuli na odmor u Tursku i Grčku. Prilikom prolaska kroz Opatiju očarani prekrasnom arhitekturom i pogledom na Kvarner, odlučili su ostati i tu tradiciju nastavili do danas.

Opatija – Danas su ispred kipa Djevojke s galebom, predstavnici TZ grada Opatija i Grada Opatije zahvalili na vjernosti dugoj 40 godina bračnom paru iz Francuske.

Naime, Simon Denis Maudet Odile i Guy Auguste Jozeph Maudet iz Nantesa u Opatiju dolaze punih 40 godina i sve godine borave u obiteljskom smještaju obitelji Novaković iz Opatije. U Opatiju su se zaljubili davne 1974. godine kada su krenuli na odmor u Tursku i Grčku. Prilikom prolaska kroz Opatiju očarani prekrasnom arhitekturom i pogledom na Kvarner, odlučili su ostati i tu tradiciju nastavili do danas.

Tijekom ovih godina odlično su upoznali Opatiju i cjelokupnu turističku ponudu. Kao aktivni sportaši i ljubitelji outdoor aktivnosti prepoznali su Opatiju kao destinaciju koja ispunjava sva njihova očekivanja. Posebno su naglasili kako ih je u Opatiji sve ove godine zadržala ljubaznost i pristupačnost svih turističkih djelatnika koje su susreli, a posebno njihovih domaćina, obitelji Novaković.

Svoju ljubav prema Opatiji prenijeli su na svoju djecu i unuke, koji također tradicionalno odmor provode u Opatiji.

Predstavnik TZ grada Opatija, Goran Pavlović, i zamjenica gradonačelnika, Marina Gašparić, gostima su uz zahvalu za vjernost uručili prigodne poklone i poželjeli još mnogo lijepih godina u Opatiji.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!