Futsal: Nastup reprezentacije i Novogodišnji malonogometni turnir @ Opatija

futsal_repka

Ove godine turnir se održava u novoizgrađenoj dvorani “Marino Cvetković”, te započinje 8.1.2014. u 18.00 sati svečanim otvorenjem na kojem će snage odmjeriti malonogometne reprezentacije Hrvatske i Belgije. Natjecateljski dio turnira koji će se igrati po futsal 4+1 pravilima započinje dan kasnije 9.1. od 16.00 odigravanjima po skupinama gdje će se 24 ekipa natjecati za titulu najboljeg.

Opatija – S ciljem promoviranja zdravog života i sporta te motiviranja mladih da se bave sportom, MNK Gorovo već 4 godine za redom organizira Novogodišnji malonogometni turnir u Opatiji.

novogodisnji_turnir_opatija_2014

Ove godine turnir se održava u novoizgrađenoj dvorani “Marino Cvetković”, te započinje 8.1.2014. u 18.00 sati svečanim otvorenjem na kojem će snage odmjeriti malonogometne reprezentacije Hrvatske i Belgije. Ova utakmica ujedno će poslužiti izborniku Stankoviću kako bi iskristalizirao popis putnika na EURO u Belgiju gdje ima mjesta za 14 odabranih. Obzirom da će završni dio priprema započeti 15. siječnja, a Hrvatska će 18. i 19. siječnja odigrati 2 prijateljska susreta zatvorenog tipa s reprezentacijom Slovenije (jedan susret kod kuće, drugi u gostima) opatijska utakmica je ujedno i posljednja prilika da pogledate našu reprezentaciju prije nastupa na EURU.

Igrači koji će se izborniku Stankoviću staviti na raspolaganje su slijedeći: Ivo Jukić (Nikars Riga); Franko Bilić (Solin Staročeško); Ivan Mladina (Osijek Kelme); Tihomir Novak (Asti Calcio A Cinque); Dario Marinović (Al Yarmouk); Jakov Grcić (Novo Vrijeme Apfel); Saša Babić (Novo Vrijeme Apfel); Franco Jelovčić (Split Tommy); Josip Suton (Split Tommy); Alen Protega (Split Tommy); Matija Capar (Alumnus); Vedran Matošević (Alumnus); Kristijan Grbeša (Alumnus); Željko Petrović (Nacional); Nikola Pavić (Murter) i Gordan Duvančić (Osijek Kelme).

Natjecateljski dio turnira koji će se igrati po futsal 4+1 pravilima započinje dan kasnije 9.1. od 16.00 odigravanjima po skupinama gdje će se 24 ekipa natjecati za titulu najboljeg. Završni dan turnira 12.01. rezerviran je za polufinale i finale te nekoliko revijalnih utakmica nakon kojih će biti svečana dodjela nagrada najboljima.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!