Gala koncert ‘Music of the Millenium’ uz sjajne vokale Gordanu Marković, Matiju Cveka i Alena Đurasa ovog četvrtka @ Milenij

Mlade glazbenike na gitari prati Toni Breulj, a na pianu Marko Belošević i Dominik Žagmešter, a koncert počinje u 21 sat.

Opatija – Gala koncerti na terasi hotela Milenij već sedmu godinu zaredom ugošćuju vrhunske glazbenike u posebno osmišljenim tematskim programima. Tako će i ovog četvrtka, 26. srpnja, biti održan četvrti ovogodišnji gala koncert uz sjajne mlade vokale Gordanu Marković, Matiju Cveka i Alena Đurasa.

– U njihovim nadahnutim i vrhunskim izvedbama uživali smo cijelu prošlu sezonu HRT-ove emisije A strana, a u posebnom programu ‘Music of the Millenium’ na terasi Milenija izvode ‘milenijske’ hitove iz cijeloga svijeta, ali neke od najljepših i najpopularnijih domaćih skladbi u vlastitom aranžmanu. Mlade glazbenike na gitari prati Toni Breulj, a na pianu Marko Belošević i Dominik Žagmešter. Koncert počinje u 21 sat. Ulaz na koncert se ne naplaćuje, a stol se može rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000, poručili su organizatori iz Milenij hotela.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!