Galerija zaboravljenih aseva: Juniori – 1978.

logo_nk_opatija_sm…svi na tribine…
…sutra, s početkom u 15 i 30 sati, na nogometnom igralištu u Opatiji, u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa nogometaši Opatije dočekuju ekipu Slaven Belupa…

Opatija – Thank you people, kazao bi legendarni Sale Veruda iz Kud Idijota nakon svake pjesme koju bi odsvirali, a publika ih pljeskom ispratila. A ja ću za ovu priliku maznut njegovu zahvalu i napisati Thank you people – hvala ljudi, za svaku fotku i priču koju ste nam poslali i ustupili.
No prije opisa fotke, koju nam je jedan naš čitatelj poslao, samo ću vas podsjetiti da ove srijede, 22. rujna s početkom u 15 i 30 sati, na nogometnom igralištu u Opatiji, naši dečki dočekuju Slaven Belupo, u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa. No, sad slijedi povratak u prošlost…
Fotka koju možete pogledati u nastavku teksta, snimljena je 01. svibnja 1978. godine na igralištu u Opatiji, u sportskom srazu između Opatije i Crikvenice. Kako nam je u e-mailu napisano: Igrač u bijelom dresu s brojem 8 je mlađi Sinožić, igrač s brojem 2 je Sušanj, dok treći igrač u bijelom dresu je stariji brat Vahtarić.

Liburnija.net: Juniori iz 1978. godine @ Opatija

Liburnija.net: Juniori iz 1978. godine @ Opatija


Evo, godine su učinile svoje i poneka imena su se zaboravila, no obzirom na vaše zanimanje za ovu rubriku i podatke koje nam šaljete uskoro ćemo imati kompletiran materijal za opširnu monografiju.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Galerija zaboravljenih aseva: Back in ‘64
NK Opatija: Galerija zaboravljenih aseva…

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net